Mahlagha Jaberi ile anılan Burak Özçivit, Fahriye Evcen'in gönlünü aldı

İranlı model Mahlagha Jaberi ile anılan yakışıklı model Burak Özçivit sonunda Fahriye Evcen'in gönlünü aldı. Burak Özçivit İranlı model Mahlagha Jaberi ile anılıyordu. İranlı model yüzünden Burak Özçivit'in arası Fahriye Evcen ile açılmıştı.

İranlı dünyaca ünlü güzel model Mahlagha Jaberi ile başı fena dertte olan Burak Özçivit sonunda sevgilisi ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in gönlünü aldı. Burak Özçivit İranlı model Mahlagha Jaberi ile anılıyordu. Sosyal medyada İranlı model yüzünden Burak Özçivit'in arası Fahriye Evcen ile açıldı iddiaları dillendirilmişti.

Burak Özçivit'e İranlı model Mahlagha Jaberi 'Yakışıklı' iltifatında bulunmuştu. İranlı modelin bu itirafından sonra Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in arası bozulmuştu. Burak Özçivit çifti, sessizliğini fotoğraf paylaşarak bozdu.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya fenomeni İranlı model Mahlagha Jaberi, yakışıklı Türk model Burak Özçivit'in fotoğrafının altına 'yakışıklı' yazmıştı. İranlı modelin bu yorumu Özçivit'in uzatmalı sevgilisi Fahriye Evcen'i çok kızdıracak dedikodularına sebep oldu. Tüm bunların üzerine Burak Özçivit, Evcen ile fotoğraf paylaşarak sevgilisinin gönlünü aldı.

Fahriye Evcen Burak Özçivit'e benim der gibi sarıldı

Burak Özçivit, sevgilisi Fahriye Evcen ile fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta Evcen öyle bir sarıldı ki "Dedikodular asılsız, Burak benim" der gibiydi.

Burak_zivit_Fahriye_Evcen

Herkes Mahlagha Jaberi'ye hayran o ise Burak Özçivit'e

Kainat güzeli İranlı model Mahlagha Jaberi, Burak Özçivit'e Instagram'dan yaptığı 'yakışıklı' yorumu ile gündeme geldi.

Mahlagha_Jaberi
Herkesin hayran olduğu Mahlagha Jaberi, Fahriye Evcen ile sevgili olan Burak Özçivit'e hayran çıktı.
Güzelliğiyle dünya çapında pek çok milyonerin ilgisini çekip çok sayıda evlenme teklifi alan Jaberi Instagram'da her anını paylaşan ünlü isimlerden yalnızca biri.

Mahlagha_Jaberi_burak_zivit


Mahlagha Jaberi kimdir?

One Time dergisi tarafından 'en güzel ve en dikkat çekici model' anketinde aday gösterilen Mahlagha Jaberi'nin instagram'da yaklaşık 2 milyon takipçisi bulunuyor.
İranlı model 17 Haziran 1989 doğumlu. İngilizce ve Farsça biliyor.

Mahlagha Jaberi ile anılan Burak Özçivit, Fahriye Evcen'in gönlünü aldı ile ilgili etiketler Fahriye Evcen mahlagha jaberi İranlı iranlı model model
GÜNÜN VİDEOSU

Erdal Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, gençlik festivali düzenledi. Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti.