Mahkum'un çekimleri son anda iptal oldu! Başrol oyuncusu koronavirüse yakalandı

Fox TV'nin çok konuşulan dizisi Mahkum ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Omicron Varyantı nedeniyle pek çok dizi setinde artan koronavirüs vakaları Mahkum setini de vurdu. Dizinin çekimleri son anda iptal edildi.

Perşembe akşamları Fox TV'de yayınlanan Mahkum dizisi her bölümüyle izleyicisini ekran başına kilitliyor. Savcı Fırat Bulut'un hikayesinin anlatıldığı Mahkum ilk bölümden bu yana seyircisini etkisi altına almayı başardı.

Volkan Kocatürk'ün yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosuNU Uğur Güneş kaleme alıyor.

Mahkum dizisiyle ilgili flaş gelişme

MAHKUM'UN ÇEKİMLERİ SON ANDA İPTAL OLDU

Dizinin başrol oyuncusu Onur Tuna'nın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine gçre Tuna hemen karantinaya alındı.

Hayal Köseoğlu, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Seray Kaya'nın başrollerini paylaştığı Mahkum dizisinde ayrıca Muharrem Türkseven'in de koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

 

Mahkum'un çekimleri son anda iptal oldu! Başrol oyuncusu koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Fox TV mahkum
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.