Mahkum hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Mahkum hangi günler yayınlanıyor sorusuna cevap aranıyor. Oldukça sevilen ve her bölümü yakından takip edilen Mahkum dizisi sevilerek izleniyor. Peki, Mahkum dizisi saat kaçta, hangi kanalda başlıyor?

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile izleyenleri kendisine hayran bırakan Mahkum dizisinin başrollerinde Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu yer alıyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu gibi isimlerde bulunuyor.

Mahkum hangi günler yayınlanıyor?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Mahkum, Perşembe akşamları saat 20.00’da yayınlanıyor.

Mahkum hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Mahkum saat kaçta başlıyor?

Başrollerinde Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı Mahkum dizisi saat 20.00’da başlıyor.

Mahkum 7. bölüm özeti

Barış’ın kedi fare oyunu artık bitti. Şimdi şartlar eşit durumda.

Mahkum hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Aynı çatı altında yaşayan bu iki düşman, asıl hesaplaşmalarına başlarlar. Fırat’ın hatırlamasıyla birlikte köşeye sıkışan Barış, ondan tamamen kurtulmanın bir yolunu bulmuştur. Planını devreye sokacağı anda hiç beklemediği bir karşı hamle ile baş başa kalır.

Bir yandan Barış ile kozlarını paylaşmaya devam eden Fırat, diğer yandan koca İstanbul’da kaybolan kızı Nazlı’nın peşindedir. Cemre sayesinde Nazlı’ya adım adım yaklaşır. Ancak Nazlı’ya giden yol, Cemre için tehlikeli sulardan geçmektedir. Hem Nazlı’yı bulmak hem de Barış’a karşı elini güçlendirmek isteyen Fırat, ateşten gömleği giymeye karar verir. Peki Nazlı’yı Barış’tan önce bulabilecek midir?

Mahkum hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler mahkum
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.