Mahkum Dizisine Yargı'nın Ilgaz Savcısı Geliyor! Onur Tuna'dan Ayrılık haberi var

Sezonun en dikkat çeken yapımlarından Mahkum Dizisinde Bomba bir Ayrılık Haberi geldi. Savcı Fırat Bulut rolüyle Dizide yer alan Onur Tuna'nın diziden ayrılacağı Haberi Hayranlarını Hayal Kırıklığına uğrattı. Yapımcılardan yeni savcı Olarak ise Yargı Dizisinin Ilgaz Savcı'sı Hamlesi geldi.

Perşembe Akşamlarının Rekortmen Dizisi Mahkum Sezon Finali Öncesi şok bir haberle sarsıldı. Savcı Fırat Bulut Rolüyle alkış toplayan ve İsmail Hacıoğlu ile iyi bir uyum yakalayan Onur Tuna Mahkum dizisine Veda ediyor. Onur Tuna'dan boşan koltuğa ise Yargı dizisinin Sezon Finalinde bir cinayete kurban gittiği düşünülen Ilgaz Savcı'yı oynayan Kaan Urgancıoğlu geliyor. Mahkum Dizisine Yargı'nın Ilgaz Savcısı Geliyor! Onur Tuna'dan Ayrılık Haberi Var!

Onur Tuna'nın Mahkum dizisine veda edeceği haberi sosyal medyada dizinin takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı. Sezonun en iyi performansını gösteren oyuncu Onur Tuna'nın yerine gelecek isim de belli oldu.

İsmail Hacıoğlu'nun Yeni Partneri Kaan Urgancıoğlu Oldu!

İsmail Hacıoğlu'nun Barış Yesari rolüyle dikkat çektiği Mahkum dizisinde Hacıoğlu ile Onur Tuna arasındaki uyumun bozulması an meselesi. Oyuncu ayrılıklarının çok sık yaşandığı diziye son olarak Sinyor karakterini oynayan Talat Bulut veda etmişti.

Mahkum Dizisine Yargı'nın Ilgaz Savcısı Geliyor! Onur Tuna'dan Ayrılık haberi var

Yargı Dizisinden Sonra Mahkum'da Da Savcı rolünü oynaması beklenen Kaan Urgancıoğlu'nun transferi konusuna hayranlarından da tepki geldi. Tuna'nın hayranlarının eleştirileri sosyal medyada gündem olurken Urgancıoğlu'nun takipçileri bu transfere sıcak baktı.

Mahkum Dizisine Yargı'nın Ilgaz Savcısı Geliyor! Onur Tuna'dan Ayrılık haberi var - Resim : 2

Mahkum dizisi yeni sezonda büyük transferl yapacağı konuşuluyordu. Ancak bu iddianin sezonun bitiminden hemen sorna gelmesi iddianın doğruluğunu güçlendirdi.

Ancak her iki oyuncu da transfer haberini doğrulamadı.

 

Mahkum Dizisine Yargı'nın Ilgaz Savcısı Geliyor! Onur Tuna'dan Ayrılık haberi var ile ilgili etiketler Onur Tuna İsmail Hacıoğlu Kaan Urgancıoğlu mahkum dizisi yargı dizisi ılgaz savcı savcı fırat bulut
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.