Mahkum Dizisinde Fırat Bulut'u Aklayacak İsim Belli Oldu! Türkiye'nin Tanıdığı İsim Kadroda!

Rekortmen dizi Mahkum 20. bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Mahkum dizisinde Fırat Bulut'u kurtaracak isim belli oldu. İşte kadroya katılan Türkiye'nin tanıdığı oyuncu ve Mahkum yeni bölüm detaylarını paylaşıyoruz.

Perşembe akşamları reytinglerin zirvesinden inmeyen Mahkum dizisi heyecan dolu sahneleri ile devam ediyor. Mahkum yeni bölümleriyle birlikte Savcı Fırat ve Barış Yesari arasındaki amansız savaş devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde ise büyük bir süpriz izleyiciyi bekliyor. Mahkum Dizisinde Fırat Bulut'u Aklayacak İsim Belli Oldu! Türkiye'nin Tanıdığı İsim Kadroda!

Savcı Fırat Bulut'u aklayacak ve onu tekrar hapise girmekten kurtaracak isim de dizinin oyuncu kadrosuna katıldı. Kırgın Çiçekler adlı dizide Kemal rolüyle Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline gelen ve o bilindik deyimle, "Kemalim Yapmaz" repliğiyle hafızalara kazınan Cansu Fırıncı Mahkum dizisi oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Mahkum Dizisinde Fırat Bulut'u Aklayacak İsim Belli Oldu! Türkiye'nin Tanıdığı İsim Kadroda!

Mahkum'da Savcı Fırat Aklanıyor!

Mahkum yeni bölümünde Savcı Fırat Bulut'un (Onur Tuna) suçsuzluğu ortaya çıkıyor ve izleyicinin de artık merakı son buluyor. Öyle ki, İsmail Hacıoğlu'nun canlandırığı Barış Yesari ile arasındaki amansız savaşın artık kabak tadı vermeye başladığı dizinin yeni bölümü bu aklanmaya sahne olacak.

Mahkum 20. bölümü Perşembe akşamı Fox Tv ekranlarında olacak.

Mahkum Dizisinde Fırat Bulut'u Aklayacak İsim Belli Oldu! Türkiye'nin Tanıdığı İsim Kadroda! ile ilgili etiketler mahkum Onur Tuna savcı fırat bulut cansu fırıncı cansu fırıncı kimdir cansu fırıncı kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.