Mahkum Dizisinde Büge Yesari Sinyor'un Kızı Çıktı!

Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi Mahkum 12. bölümü ile büyük bir sırrın ortaya çıktığı bölüm oldu. Melike İpek Yalova'nın hayat verdiği Büge'nin babası Sinyor oldu. Kısa bir süre önce dizinin oyuncu kadrosuna katılan Talat Bulut'un Mahkum dizisinde Sinyor karakterini oynayacağı açıklanmıştı.

Mahkum dizisi yeni bölümde büyük bir sır ortaya çıkıyor. Perşembe akşamları reytinglerin zirvesinde yer alan Mahkum dizisinde Büge'nin babası Sinyor olabilir. Melike İpek Yalova'nın hayat verdiği ve Yesari kardeşlerin sevgilisi Büge'nin zengin babası Talat Bulut'un canlandıracağı Sinyor karakteri olacak.

Büge'nin babasının Sinyor olacağı Mahkum dizisinde Talat Bulut'lu sahneler ilerleyen bölümlerde ekrana gelecek. Ancak Savcı Fırat ve Barış Yesari arasında tırmanan gerilimin Büge'nin babası Sinyor ile çatallanacağı görüşü hakim.

Mahkum Dizisinde Büge Yesari Sinyor'un Kızı Çıktı!

Mahkum Büge'nin Babası Sinyor Mu Olacak?

Savcı Fırat Bulut'un hapishaneden kaçması sonrası Barış Yesari ile Fırat Bulut buluşması tamamen Yesari'nin planı olarak ortaya çıktı. Zira buluşmadan çekeceği fotoğrafları Tarçın'a vermek için kullanacak.

Mahkum Sinyor karakterinin Büge'nin babası olacağı iddiası sosyal medyada da yankı buldu. Bilindiği gibi dizide Sinyor karakteri için Yasak Elma Halit karakteri ile tanınan Talat Bulut ile anlaşılmıştı.

Mahkum Dizisinde Büge Yesari Sinyor'un Kızı Çıktı! ile ilgili etiketler Talat Bulut mahkum dizisi büge yesari bügenin babası sinyor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.