Mahkum Dizisi Bu Kez Kadir Şeker Olayına El Attı!

Her Perşembe nefes aldırmadan ekrana bağlayan Mahkum dizisi yeni bölümüyle de bu kadar da olmaz dedirtti. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nu bir araya getiren dizide her hafta bir başka detayın güzelliği ortaya çıkıyor. Mahkum'un el attığı son olay Kadir Şeker olayı oldu.

Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu'nun oynadığı Mahkum 8. bölümüyle ekrana geldi. Savcı Fırat Bulut'un kızı Nazlı'yı bulmasına tam sevinecekken Barış Yesari ve adamları ikiliyi yakaladı.

Mahkum Dizisinde Savcı Fırat Bulut'un Kızı Nazlı'yı kaçıran kişinin kimliği yeni bölümde belli oldu. Uzun bir araştırmadan sonra Savcı, kızı Nazlı'yı kaçıranın Tahir olduğunu öğrendi.

Mahkum Dizisinde Kadir Şeker Detayı Olay Oldu!

Dizinin yayınlanan son bölümünde geçtiğimiz yıl kamuoyunu meşgul eden Kadir Şeker olayına değinildi. Barış Yesari'nin cezaevine giren bir mahkumla diyaloğu akıllara Kadir Şeker olayını getirdi.

İşte O diyalog

Mahkum Dizisi Bu Kez Kadir Şeker Olayına El Attı!

 

 

 

 

Mahkum Dizisi Bu Kez Kadir Şeker Olayına El Attı! ile ilgili etiketler mahkum
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.