Mahalle baskısına yenilen İlber Ortaylı, Celal Şengör'le ilgili açıklama yapmak zorunda kaldı

Geçtiğimiz günlerde Tv100 ekranında Candaş Tolga Işık'ın programına konuk olan İlber Ortaylı, Celal Şengör'ü kastederek Naci Görür için “O bizim Celal'den daha iyi” dedi. Bu sözleri üzerine sosyal medyada gündem olan İlber ortaylı, Celal Şengör'le ilgili açıklama yapmak zorunda kaldı.

Geçtiğimiz günlerde Tv100'de Candaş Tolga Işık'ın programına Prof.Dr. İlber Ortaylı ve Prof. Dr. Celal Şengör, deprem felaketini değerlendirmek üzere konuk oldular.

Mahalle baskısına yenilen İlber Ortaylı, Celal Şengör'le ilgili açıklama yapmak zorunda kaldı

Candaş Tolga Işık'ın programı sonlandırdığı sırada, Naci Görür ile birlikte yaptıkları “Sesimi Duyan Var mı?” programının hatırlatmasını yaptı. O sırada yayının bittiğini sanan Ortaylı, Naci Görür için “O bizim Celal'den daha iyi” sözlerini kullandı.

İlber Ortaylı'nın o sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Sözlerinin viral olması üzerine Prof. Dr. İlber Ortaylı, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Sohbetin yarıda kesildiğini belirterek, ilmiyle değerlendirmediğini değerlendirmenin depremle ilgili olmadığı ifadelerini kullandı. 

Söz konusu paylaşım şu şekilde;

Mahalle baskısına yenilen İlber Ortaylı, Celal Şengör'le ilgili açıklama yapmak zorunda kaldı - Resim : 2

Mahalle baskısına yenilen İlber Ortaylı, Celal Şengör'le ilgili açıklama yapmak zorunda kaldı ile ilgili etiketler İlber Ortaylı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.