Magnum Masserati'yi kazanan belli oldu!

Magnum dondurma tarafından gerçekleştirilen Masserati çekilişi büyük merak konusu oldu. Çekilişe katılanların yanı sıra kullanıcılar da sonucu merak ederek arama motorlarında Magnum Masserati çekişli sonucunu araştırmaya başladı. Peki, Magnum çekiliş sonucu, Masserati kimin oldu? Magnum Masserati kazanan kim, kim kazandı? İşte detaylar…

Magnum Masserati çekilişini gerçekleştirdi. Bu kapsamda arama motorlarında konunun ne olduğu ve çekilişin kazananı merak konusu oldu. Kullanıcılar arama motorunu kullanarak Magnum Masserati çekilişini kazananı aramaya başladı. Peki Magnum çekiliş sonucu, Masserati kimin oldu? Magnum Masserati kazanan kim, kim kazandı? Detayları sizler için derledik.

MAGNUM ÇEKİLİŞ SONUCU, MASSERATİ KİMİN OLDU? MAGNUM MASSERATİ KAZANAN KİM, KİM KAZANDI?

Magnum Masserati çekilişini kazanan talihli Burak Fidan olarak belirlendi. Yedek talihli olarak ise Selahattin Acar kayıtlara geçti. Öte yandan çekiliş sonuçlarının 15 Ekim'de resmi siteden duyurulacağı bildirildi.

Magnum Masserati'yi kazanan belli oldu! ile ilgili etiketler Magnum Masserati
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.