Magazin kulisleri bu dedikoduyla çalkalanıyor! Ünlü manken basketbolcu sevgilisinden hamile kalınca...

Ünlü manken ile bir zamanların vazgeçilmez basketbolcusu arasında yaşan bir gelişmenin ardından magazin alemi bu dedikoduyla çalkalandı. İddiaya göre manken-sunucu, basketçi sevgilisinden hamile kaldı. Ünlü manken başka bir isimle hastaneye giderek basketbolcudan olan çocuğu aldırdı.

Biri, bir zamanlar basketbolun vazgeçilmez ismiydi. Başarılı spor hayatı kadar çapkınlıklarıyla da dikkat çekti. Her daim güzel kadınların yakın markajına girdi. Diğeri ise tescilli güzellerdendi. Hala podyumun tozunu attıran bu isim televizyonda yaptığı programlarla da dikkat çekti. Hatta bu ikilinin adı 2 yıl önce aşk dedikodularına karışmıştı...

Magazin kulisleri bu dedikoduyla çalkalanıyor! Ünlü manken basketbolcu sevgilisinden hamile kalınca...


TEKNEDE BULUŞUYORLARDI... HAMİLE KALINCA BEBEĞİNİ ALDIRDI!

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; İkili aşklarını gizli saklı yaşadı. Buluşma yerleri ise ünlü basketçinin teknesiydi. Aşkları gün yüzüne çıkınca ikili ayrılmaya karar verdi. Ancak magazin gündemi yıllar sonra bir dedikoduyla çalkalandı. İddiaya göre ünlü güzel, basketçiden hamile kaldı. Farklı bir isimle Levent'teki özel bir hastaneye yattı. Bebeği aldırdı. İkili bu olayı en yakınlarından bile sakladı.

Magazin kulisleri bu dedikoduyla çalkalanıyor! Ünlü manken basketbolcu sevgilisinden hamile kalınca...

ÜNLÜ MANKEN DAHA ÖNCE EVLENİP BOŞANMIŞTI

Ünlü manken daha önce bir kez evlenip boşanmıştı. Ayrılıktan sonra da adı sık sık bu basketbolcu ile anılmıştı. Eski milli basketbolcunun adı yakın zamanda çok ünlü bir oyuncuyla da anılmıştı.

 

Magazin kulisleri bu dedikoduyla çalkalanıyor! Ünlü manken basketbolcu sevgilisinden hamile kalınca... ile ilgili etiketler manken Aşk basketbolcu ilişki
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.