Magazin dünyasına bomba gibi düştü! Eski eşe karşı eski sevgili şahit oldu...

Gazeteci Reha Muhtar'ın velayet davasında eski sevgilisi Nilüfer şahit oldu. Reha Muhtar ikizlerinin annesi Deniz Uğur'dan 2010 yılında boşanmıştı. Reha Muhtar'a dün manevi kızı Ayşe Nazlı ve eski sevgilisi Nilüfer şahitlik yaptı.

Dün Reha Muhtar ve eki eşi Deniz Uğur arasındaki velayet davasının duruşması vardı. Reha Muhtar'a eski sevgilisi Nilüfer ve manevi kızı Ayşe Nazlı şahitlik etti. Duruşma sonrası ikizlerin velayeti baba Reha Muhtar'da kaldı. İşte o davanın ayrıntıları...

Magazin dünyasının gündeminde Nilüfer'in Reha Muhtar için yaptığı şahitlik var. 2010 yılında oyuncu Deniz Uğur'dan boşanan Reha Muhtar, ikizlerinin velayetinin kendisinde kalması için açtığı velayet davasında eski sevgilisi Nilüfer şahitlik yaptı.


Reha Muhtar, 7 yaşındaki ikizleri Mina ve Poyraz’ın anneleri oyuncu Deniz Uğur’dan 2010’da ayrılmıştı.

Reha Muhtar, ikizlerin velayeti için dava açmıştı. Eski sevgilisi nilüfer ve manevi kızı Ayşe nazlı (16) dün mahkemede şahitlik yaptı ve “Reha Muhtar’ın çok iyi bir baba” olduğunu anlattı. Çocukların velayeti babada kaldı.

DAVA ERTELENMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda davayı karara bağlamayan mahkeme eksiklerin giderilmesi için davayı ertelemişti. Duruşma çıkışında Reha Muhtar gazetecilere, “Çocuklarım doğduğu andan itibaren benimle birlikteler. Onlara hem annelik hem babalık yaptım. Çocuklar şu an 3 gün annede 4 gün ben de kalıyorlar. Ben bunun devam etmesini istiyorum” demişti.

Magazin dünyasına bomba gibi düştü! Eski eşe karşı eski sevgili şahit oldu... ile ilgili etiketler Reha Muhtar Nilüfer velayet davası şahit deniz uğur
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.