Mağaza indirimi korona dinlemedi

İstanbul'da yapılan tüm uyarıları kulak arkası eden vatandaşlar, havanın da güzel olmasını fırsat bilerek mağaza önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Kuyrukta olan vatandaşların sosyal mesafe kuralına uymamaları dikkat çekti.

Vatandaşlar havanın güneşli olmasını fırsat bilerek kendilerini dışarı attı.

MASKE TAKMADILAR, SOSYAL MESAFEYİ HİÇE SAYDILAR

Mağazaların açılmasıyla alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar mağaza önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Mağaza önlerinde bekleyen vatandaşların maske taktığı gözlemlendi. Kuyrukta olan vatandaşların sosyal mesafe kuralına uymamaları dikkat çekti.

İstanbulluların gereksiz evlerinden dışarı çıktığını belirten bir vatandaş, “Havanın güzel olmasından dolayı insanlar kendilerine çocuklarına alışveriş yapmak için dışarı çıkıyorlar. Evde kal çağrılarına uymaz isek koronavirüs süresi uzar. İşi olmayan vatandaşların evlerinde olmaları gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

(İHA)

 

Mağaza indirimi korona dinlemedi ile ilgili etiketler İstanbul Koronavirüs Korona kuyruk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.