Magandalar çocuk parkına ateş açtı: 10 yaşındaki çocuk yaralandı

Karaman'da, otomobilden inen 1 kişinin çocuk parkına doğru 9 el pompalı tüfekle rastgele ateş açması sonucu, 10 yaşındaki  Ali Mert Y. yaralandı. Polis, kaçan 4 magandayı kısa sürede yakaladı. 

Olay, saat 20.40 sıralarında Tabduk Emre Mahallesi 1589 Sokakta meydana geldi.

ÇOCUK PARKINA 9 EL ATEŞ ETTİ

İçinde 4 kişinin bulunduğu otomobilden inen bir kişi, yaklaşık 100 metre ilerideki çocuk parkına doğru pompalı tüfekle 9 el rastgele ateş açtı.

ÇOCUKLARDAN BİRİ YARALANDI

Tüfekten çıkan saçmalar parkta oynayan çocuklardan Ali Mert Y.'nun vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti.  Magandalar da otomobille hızla uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis  ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı Ali Mert, ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

MAGANDALAR YAKALANDI

Polis, plakadan yola çıkarak  otomobilin yerini tespit etti ve  araçtaki Remzi E., Volkan Ç., Talha B. ve Mustafa D.'yi gözaltına aldı. Otomobilde yapılan aramada suç aleti pompalı tüfek de ele geçirildi. 

Magandalar çocuk parkına ateş açtı: 10 yaşındaki çocuk yaralandı ile ilgili etiketler Karaman çocuk parkı maganda
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.