Madonna'nın durumu ciddiyetini koruyor: Sürekli kusuyor, kendini kontrol edemiyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, yoğun bakıma kaldırılmış ve entübe edilmişti. Madonna'nın durumu hala ciddiyetini koruyor ve sürekli kusma sorunu yaşıyor.

6 gün önce enfeksiyon sebebiyle yoğun bakıma kaldırılarak entübe edilen Madonna'nın durumu hala ciddiyetini koruyor.

"SÜREKLİ KUSUYOR"

New York'ta fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Madonna'nın enfeksiyon sebebiyle yoğun bakıma alınarak entübe edildiği açıklanmıştı. Hastaneden taburcu edilen Madonna'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

ABD'nin ünlü magazin sitesi TMZ'ye konuşan kaynaklar, "Madonna kendini kontrol edemeden sürekli kusuyor. Yataktan kalkamıyor" bilgilerini paylaştı.

Madonna'nın durumu ciddiyetini koruyor: Sürekli kusuyor, kendini kontrol edemiyor

SEMPTOMLARI GÖRMEZDEN GELDi

Madonna dünya turnesi öncesinde günde 12 saat prova yaptı ve sağlık sorunlarını görmezden geldi. 64 yaşındaki popun kraliçesi, doktora gitmeyerek durumunun ciddiyetinin büyümesine yol açtı.

DÜNYA TURNESİ ERTELENDİ

Madonna'nın menajeri Oseary, 15 Temmuz'da Kanada'nın Vancouver kentinde başlaması planlanan ve 35 şehri kapsayacak olan dünya turnesinin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurarak, "Turne için yeni bir başlangıç tarihi ve yeniden planlanan şovlar da dahil olmak üzere daha fazla ayrıntıyı planlar planlamaz sizinle paylaşacağız" dedi.

MADONNA KİMDİR?

Madonna, tam adıyla Madonna Louise Ciccone, Amerikalı şarkıcı, şarkı yazarı, oyuncu ve iş kadınıdır. 16 Ağustos 1958 tarihinde Michigan, Bay City'de doğmuştur. Madonna genellikle "Popun Kraliçesi" olarak anılır ve kariyeri boyunca popüler kültür üzerinde derin bir etkiye sahip olmuştur.

Müzikal yolculuğu 1980'lerin başında başlamış ve ilk, kendi adını taşıyan albümünü yayınlamıştır. Kariyeri boyunca, dünya çapında birçok hit şarkı çıkarmış ve çeşitli müzik ödülleri kazanmıştır. Şarkıları, popüler kültürde ve müzik endüstrisinde devrim niteliğinde birçok değişime ve yeniliğe öncülük etmiştir.

Aynı zamanda sinema dünyasında da yer almış, bazı filmlerde rol almıştır. Ayrıca, moda ve iş dünyasında da aktif bir şekilde yer alarak başarılı bir iş kadını olarak tanınır.

Madonna, sanatçı kimliğinin yanı sıra, sık sık sosyal ve politik konularda da aktif olarak sesini duyurmuş ve hayır işleri için çaba sarf etmiştir. Müzik ve sanat alanında yaptığı yenilikçi çalışmaları sayesinde, müzik endüstrisine büyük bir miras bırakmıştır.

Madonna'nın durumu ciddiyetini koruyor: Sürekli kusuyor, kendini kontrol edemiyor ile ilgili etiketler Madonna
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.