Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü ilana çıktı! 11 sözleşmeli personel alınacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, ilana çıktı. İşte kamu kurumunun güncel personel alımı ilanına ilişkin detaylar…

2022 yılının son günleri içerisinde eksik kadrolarını belirleyerek yeni yıla tam kadro ile başlamak isteyen kamu kurum ve kuruluşları, peş peşe personel alımı ilanlarını yayınlamaya başladı. Bu kapsamda son ilan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü’nden geldi.

Resmi Gazete aracılığı ile ilana çıkan kamu kurumu Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, kurum bünyesine sözleşmeli personellerin dahil edileceğini ifade etti. Bu ayın sonuna kadar başvuru sürecinin devam edeceğini ifade eden kamu kurumu, ilana ilişkin detayları paylaştı.

MADEN TETKİK VE ARAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI ARALIK 2022

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü ilana çıktı! 11 sözleşmeli personel alınacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren kamu kurumlarından olan Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktığını duyurdu. Kurumun merkez teşkilatı olan Ankara’da görevlendirmek üzere toplamda 11 personeli sözleşmeli olarak istihdam edeceğini ifade eden kamu kurumu, ilana başvuracak olan adayların sağlamaları gereken genel şartları şu şekilde sıraladı:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinin A bendinde belirtilmiş olan genel memuriyet şartlarını sağlıyor olmak
  • Görev tanımının yerine getirilmesine engel olabilecek devamlı bir sağlık sorununa sahip olmamak
  • Seyahate ve arazide çalışma engel olabilecek bir duruma sahip olmamak
  • KPSS’nin ilgili puan türünden en az 70 puan almış olmak
  • İlanda belirtilen özel şartları sağlıyor olmak
  • Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan yaşlılık veya emeklilik maaşı almıyor olmak
  • Daha önce kamu kurumunda çalışıldı ise herhangi bir sebepten ötürü işten çıkarılmamış olmak
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak

MADEN TETKİK VE ARAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü’nün Ankara teşkilatında istihdam edilmek isteyen adayların başvuruları, 12- 26 Aralık 2022 tarihleri arasında e- devlet sistemi Kariyer Kapısı ekranı üzerinden kabul edilecektir.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü ilana çıktı! 11 sözleşmeli personel alınacak! ile ilgili etiketler Maden
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.