Macron'dan Türkçe paylaşım: Türkiye'nin rolüne vurgu yaptı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, sosyal medya hesabından paylaştığı Türkçe notu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafıyla çekilen karesini servis edip,  "Türkiye ve Fransa, ihracatların engelsiz şekilde sürmesi için çalışmaya devam edecek." ifadesini kullandı.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Türkiye ve Fransa'nın Ukrayna'dan tahıl ihracatının devamı için çalışmayı sürdüreceğini belirtti. Macron, Twitter hesabından Türkçe olarak yaptığı açıklamada, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğrafına yer verdi.

MACRON'DAN TÜRKÇE PAYLAŞIM

Macron, Twitter hesabından Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Endonezya'daki G20 Liderler Zirvesi'nde ikili görüşme sırasında çektirdikleri fotoğrafı önce Fransızca ardından Türkçe açıklamayla paylaştı.

Macron'dan Türkçe paylaşım: Türkiye'nin rolüne vurgu yaptı

TÜRKİYE'NİN ROLÜNE VURGU

Ukrayna'daki savaşın dünyada açlık risklerini artırmakta olduğunu vurgulayan Macron, "Türkiye ve Fransa, ihracatların engelsiz şekilde sürmesi için çalışmaya devam edecek." ifadesini kullandı.

Macron'dan Türkçe paylaşım: Türkiye'nin rolüne vurgu yaptı ile ilgili etiketler Emmanuel Macron Tahıl Koridoru Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.