Macron'a postayla kesik insan parmağı gönderildi

Fransa'nın oldukça kaotik bir dönemde geçtiği son haftalarda Cumhurbaşkanı Macron'a karşı nefret büyüyor. Son olarak Macron'un resmi konutuna bir kutu içerisinde kesik insan parmağı gönderildi.

Fransa'da 17 yaşındaki gencin poolis tarafından öldürülmesiyle başlayan olayla tüm ülkeyi sarmıştı. Halkın sokaklara döküldüğü ve sokakları adeta savaş alanına çevirdiği bir dönemi geçiren Fransa'da aşırı milliyetçi kesim de sokaklara çıkmış ve eylemcilerle çatışmaya başladı.

MACRON'A KESİK İNSAN PARMAĞI GÖNDERDİLER

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un resmi konutu olan Elysee Sarayı'na kutu içerisinde kopmuş bir insan parmağı gönderildi.

Buzdolabında muhafaza edilen kesik parmak daha sonra polise teslim edildi. Parmağın ait olduğu kişinin tespit edilerek, kendisine tıbbi destek verildiği belirtildi.

AÇIKLAMA YAPILMADI

Elysee Sarayı, konuyla ilgili henüz resmi açıklama yapmadı. Öte yandan endişeye neden olan kutuyu gönderen kişinin sorgulandığı açıklandı.

Macron'a postayla kesik insan parmağı gönderildi ile ilgili etiketler Emmanuel Macron Fransa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.