Maçın kahramanı Yasin Öztekin: Az kalsın ağlayacaktım!

Attığı golün ardından asker selamı veren Yasin Öztekin, saha kenarındaki polislerin yanına giderek sarıldı ve moral desteği verdi. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Yasin, ''Ağlamamak için kendimi zor tuttum'' dedi.

Galatasaray ile Gaziantepspor arasında oynanan mücadelede attığı 3 gol kadar verdiği asker selamı ve gol sevincini polislerle kutlamasıyla gündeme oturan Yasin Öztekin maçın ardından konuştu. Yasin'in açıklamaları şöyle:

"Çok mutluyum 3 gol attım. Bugün mutlaka kazanmak istiyordum. Bugün de yine kazandık iyi oynadık, arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Öncelikle bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır diliyorum. Bunlarla başetmemiz lazım. Bugün çok gol atmak istiyordum ve gol atıp polislerimize şehitlerimize armağan etmek istiyordum çünkü onlar olmadan bizim güvenliğimiz olmaz.

Selçuk Abi maç öncesi bir polis arkadaşımızı sahaya getirip alkışlattığında tüylerim diken diken oldu. Biraz daha kalsa sahada ağlayacaktım gerçekten. Ben de golden sonra onlara sarılmak istedim. Bunların üstesinden geleceğiz hep birlikte."

Maçın kahramanı Yasin Öztekin: Az kalsın ağlayacaktım! ile ilgili etiketler Galatasaray gol Yasin Özekin Gaziantepspor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.