Machester City 2 - 2 Tottenham | Maç özeti ve golleri

Premier Lig'de Manchester City baştan sona üstün oynayıp iki farkla öne geçtiği maçta Tottenham'la 2-2 berabere kalarak puan kaybetmekten kurtulamadı.

Son haftaların formsuz takımı Manchester City, evinde Tottenham karşısında 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı. Premier Lig'in 22. haftasında oynanan mücadelede maça fırtına gibi başlayan Pep Guardiola'nın öğrencileri, ilk dakikadan itibaren Tottenham'ı büyük bir baskı altına aldı. Agüero, Sterling ve De Bruyne gibi yıldızlarıyla rakip kaleye yüklenen City, Tottenham kalecisi Hugo Lloris'i geçemeyince soyunma odasına golsüz eşitlikle girmeye razı oldu.

İkinci yarının hemen başında City'nin üst üste golleri geldi. İlk yarının yıldızı Lloris, rakibin iki golünde de büyük hatalar yaptı.

MAÇ ÖZETİ VE GOLLER

49. dakikada De Bruyne'nin güzel pasında Lloris boşa çıkınca Leroy Sane topu boş ağlara yolladı ve Manchester City'yi 1-0 öne geçirdi.

54. dakikada Sterling'in sağ kanattan ortasında Lloris rahat durumda olmasına rağmen topu sektirince De Bruyne bu ikramı geri çevirmedi ve durum 2-0 oldu.

Machester City 2-2 Tottenham | Maç özeti ve golleri

City çok rahat bir durumdayken kalesinde gördüğü ilk tehlikede golü yedi. 58'de Walker'ın sağdan ortasında bomboş durumda kafayı vuran Dele Alli skoru 2-1 yapan golü attı.

76. dakikada Sterling kaleciyle karşı karşıya durumdayken, Walker tarafından bariz şekilde itilinmesine rağmen hakem penaltıya hükmetmedi. Bu pozisyondan saniyeler sonra Tottenham'ın eşitlik sayısı geldi.

77'de Kane tek topta Son'u buldu, Güney Koreli oyuncu güzel bir plase ile durumu 2-2'ye getiren golü attı.

84. dakikada Gabriel Jesus oyuna girdikten kısa süre sonra golünü attı ama gol ofsayt nedeniyle geçerlilik kazanmadı.

Kalan bölümlerde başka gol olmayınca mücadele 2-2'lik eşitlikle tamamlandı.

Machester City 2 - 2 Tottenham | Maç özeti ve golleri ile ilgili etiketler Tottenham video Machester City Maç özeti golleri
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.