Maça saatler kala Galatasaray'a Victor Nelsson'dan kötü haber geldi! Konyaspor maçı ilk 11'inde taşlar yerinden oynayacak

Süper Lig'in son hafta maçında Konyaspor deplasmanına çıkacak olan Galatasaray'a Victor Nelsson'dan kötü haber geldi. Bu akşam puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Galatasaray'da Victor Nelsson sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Süper Lig'in 38. ve son haftasında bu akşam Konyaspor'a konuk olacak Galatasaray'da, maça saatler kala Victor Nelsson'dan sarı kırmızılılılara kötü haber geldi.

Nelsson'un hafif bir sakatlığının bulunduğu ve karşılaşmada forma giyememe ihtimalinin bulunduğu öğrenildi.

Victor Nelsson'un oynanaması durumunda, savunmanın göbeğinde Abdülkerim Bardakcı'nın yanında Davinson Sanchez forma giyecek.

MEDAŞ Büyükşehir Stadı'nda oynanacak olan Konyaspor - Galatasaray maçı saat 19.00'da başlayacak.

Maça saatler kala Galatasaray'a Victor Nelsson'dan kötü haber geldi! Konyaspor maçı ilk 11'inde taşlar yerinden oynayacak ile ilgili etiketler Galatasaray Victor Nelsson
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.