MAÇ ÖZETİ İZLE | Boluspor - Manisaspor maç sonucu: 4-0! İşte maçın özeti ve golleri...

TFF 1. Lig'in son haftasında Boluspor - Manisaspor karşı karşıya geldi. Boluspor - Manisaspor büyük heyecana sahne oldu. Boluspor evinde Manisaspor'u ağırladı. Boluspor - Manisaspor maçının özeti ve golleri haberimizde...

Boluspor - Manisaspor TFF 1. Lig'in son haftasında karşı karşıya geldi. Boluspor - Manisaspor maçı büyül heyecana sahne oldu. Boluspor Manisapor'u evinde yenerek play-off'a kalma hakkı kazandı. Bolu Atatürk Stadı'ında oynanan maçta Bolupsor, Manisapor'a tam 4 gol atarak farklı bir skorla geçmeyi başardı. Boluspor - Manisaspor maçının özeti ve golleri sitemizden izleyebilirsiniz

BOLUSPOR - MANİSASPOR MAÇININ ÖZETİNİ İZLE

BOLUSPOR - MANİSASPOR MAÇ ÖZETİ

MS Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: Boluspor: 4 - Manisaspor: 0
77'SubstitutionManisaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Bilal Sebaihi çıkıyor ve yerine Yunus Yılmaz oyuna giriyor.
74'SubstitutionBoluspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Rydell Poepon çıkıyor ve yerine Furkan Demir oyuna giriyor.
70'YellowBoluspor takımında Burak Asan hakem Volkan Bayarslan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
68'SubstitutionBoluspor takımında oyuncu değişikliği; Özgür İleri oyundan çıkarken Burak Asan oyuna giren isim.

61'GoalGOOOLL!! Rydell Poepon topu ağlara gönderiyor!
56'SubstitutionBoluspor takımında oyuncu değişikliği; Chukwuma Akabueze oyundan çıkarken Abdulkadir Özdemir oyuna giren isim.
46'SubstitutionManisaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Hüseyin Tok çıkıyor ve yerine Ömer Buğdaycı oyuna giriyor.
46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.
45' Maçın ilk yarısı 3-0 sonuçlanıyor
45'GoalGOOOLL!! Rydell Poepon topu ağlara gönderiyor!
43'GoalGOOLLL!! Rydell Poepon ile Boluspor farkı 2'ye çıkarıyor.
11'GoalGOOOLL!! Rydell Poepon Boluspor takımını öne geçiren golü atıyor.
1' Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

MAÇ ÖZETİ İZLE | Boluspor - Manisaspor maç sonucu: 4-0! İşte maçın özeti ve golleri... ile ilgili etiketler boluspor - manisaspor Maç özeti geniş özet goller izle
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.