MAÇ ÖZETİ | Adanaspor - Trabzonspor maç sonucu: 1-1! İşte maçın özeti ve golleri

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Avrupa kupalarına katılmak isteyen Trabzonspor deplasmanda Adanaspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Adanaspor, Süper Lig'den düşen ilk takım oldu. Adanaspor - Trabzonspor maçının özeti ve golleri habermizde...

Adanaspor - Trabzonspor maçı kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Maçta Yusuf Yazıcı'nın orta şut karışımı vuruşuyla golü bulan Trabzonspor, Adanaspor karşısında öne geçti. Üstünlüğünü koruyamayan Trabzonspor 31. dakikada Renan'nın ağlarına gönderdiği topa engel olamadı ve maça eşitlik geldi. Maçta başka gol sesi çıkmayın iki tarafta 1'er puan alarak sahadan ayrıldı. Adanaspor - Trabzonspor maçının özeti ve golleri haberimizde...

ADANASPOR - TRABZONSPOR MAÇININ ÖZETİNİ İZLE

ADANSPOR_TRABZONSPOR_MAAININ_AZETA_VE_GOLLERANA_AZLE_ADN_-_TS_MAA_AZETA_KAA_KAA_BATTA

ADANASPOR - TRABZONSPOR MAÇININ ÖNEMLİ ANLARI

Mücadelenin 20. dakikasında gelişen Trabzonspor atağında Yusuf Yazıcı, ceza sahası sol çaprazından yaptığı aşırtma vuruşla topu uzak köşeye gönderdi. Bordo-mavililer bu harika golle 1-0 öne geçti.

Maçın 31. dakikasında sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda, Renan'ın kafa vuruşunda top Trabzonspor ağlarına gitti. Adanaspor bu golle skoru 1-1'e getirdi.

Mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik skorla tamamlanırken, 2. yarının ilk pozisyonunu Adanaspor yakaladı. Sol çaprazdan Trabzonspor ceza sahası içine giren Magaye Gueye'nin şutunda Onur Kıvrak gole izin vermedi.

Maçın 81. dakikasında Okay'a yaptığı müdahale sonrası sarı kart gören Adanasporlu Magaye Gueye, karşılaşmanın hakemine yaptığı itirazlardan dolayı ikinci sarı kartı görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Kalan dakikalarda da gol olmayınca karşılaşma 1-1 tamamlandı ve bu sonuçla Adanaspor, Süper Lig'den düşen ilk takım oldu.

MAÇ ÖZETİ | Adanaspor - Trabzonspor maç sonucu: 1-1! İşte maçın özeti ve golleri ile ilgili etiketler canlı izle adanaspor trabzonspor maçı canlı izle beın sports canlı izle şifresiz izle canlı dinle Maç özeti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.