LYS şampiyonlarının tercihi yine Medipol oldu!

Geçtiğimiz yıl LYS şampiyonlarının adresi olan Medipol, başarısını bu yıl da tekrarladı. MF3 puan türünde LYS Türkiye Birincisi olan Beyza Gürbüz, MF3 Türkiye Üçüncüsü Muhammed Furkan Daşdelen ve MF4’te Türkiye Üçüncüsü, MF3’te ise Türkiye Yedincisi olan Züleyha Seyhan Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim hayatlarına devam edecekler...

Merakla beklenen LYS tercih sonuçları belli oldu.... Açıklanan sonuçlara göre LYS şampiyonları bu yıl da Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni tercih etti...

MF3 puan türünde Türkiye Birincisi olan Beyza Gürbüz, Türkiye Üçüncüsü Muhammed Furkan Daşdelen ve MF4’te Türkiye Üçüncüsü, MF3’te ise Türkiye Yedincisi olan Züleyha Seyhan üniversite eğitimi için Medipol Üniversitesi'nde Tıp eğitimi alacak.

3 şampiyonun dışında LYS maratonunu yüksek dereceyle tamamlayan 7 öğrenci daha Medipol’de tıp eğitimine devam etme hakkı kazandı.

Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi, 10 kişilik kontenjanının tamamını LYS’yi ilk 134’te tamamlayan öğrenciler arasından kabul etti.

Medipol_UNV_Hastanesi

"ARAŞTIRMA MERKEZLİ OLDUĞU İÇİN MEDİPOL’Ü TERCİH ETTİM"

Şampiyon öğrencilerden Türkiye Birincisi Beyza Gürbüz, akademik alanda hızlı bir şekilde yol alabilme imkanının tercihinde belirleyici olduğunu söyledi ve kendisini araştırma alanında geliştirmek istediğini belirtti.

1inci_Beyza_GuIrbuIz

Gürbüz, araştırma merkezli bir üniversite olması ile gerek yurtiçi gerekse de yurtdışı olanaklarından ötürü Medipol’ü tercih ettiğini kaydetti.

Türkiye Üçüncüsü Muhammed Furkan Daşdelen ise en başından beri tıp okumak istediğini, ancak elindeki potansiyeli hakkıyla kullanamamaktan endişe ettiğini söyledi.

3uIncuI_Muhammed_Furkan_Dasdelen

Türk toplumunun iş garantisi nedeniyle en zeki ve en başarılı öğrencileri tıp okumaya yönlendirdiğinden yakınan Daşdelen, oysa bu gençlerin sadece hekim olmaktansa bilim insanı olarak ülkemize daha faydalı olacağını düşündüğünü söyledi.

MF4’te Türkiye Üçüncüsü, MF3’te ise Türkiye Yedincisi olan Züleyha Seyhan da Medipol’de eğitim gören öğrencilerle yaptığı görüşmelerde hem kendilerine hem de okullarına duydukları güveni hissettiklerini, bunun da Medipol’ü tercih etmesinde etkili olduğunu söyledi.

3uIncuI_ZuIleyha_Seyhan

Yurtdışında dil ve staj eğitimleri ile araştırma olanaklarının kendisini heyecanlandırdığını vurgulayan Seyhan, Medipol’de kendisini geliştireceğine inandığını kaydetti.

İLK YIL ABD’DE DİL EĞİTİMİ ALACAKLAR

Şampiyon öğrenciler; güçlü akademik kadrosu ve modern uygulama hastanelerinin yanı sıra Avrupa’nın en ileri düzey laboratuvarlarına sahip altyapısıyla eğitim veren Medipol’deki tıp eğitimleri öncesinde, Mütevelli Heyet bursuyla gidecekleri ABD’de dil eğitimi alacak.

Başarılı öğrenciler, eğitimlerinin ilk yıllarından itibaren Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde pratik eğitim imkanı elde edebilecek.

Medipolde_Egitim_arastirma

Öğrenciler; profesyonel bilim insanlarına olduğu kadar Medipol öğrencileri için de eşi bulunmaz fırsatlar sunan ve Türkiye’nin tıbbi-biyolojik araştırmalar alanda en ileri araştırma merkezlerinden biri olan Rejeneratif ve Restoratif Tıp Araştırmaları Merkezi’nde de (REMER) bilimsel çalışmalara katılma fırsatını yakalayacak.

200’DEN FAZLA PROGRAMDA EĞİTİM

Türk sağlık sisteminde kabul edilen tüm mesleklere yönelik lisans, ön lisans ve lisansüstü eğitimin en kapsamlı adresi olan Medipol, son yıllarda sosyal bilimler ve mühendislik alanında yaptığı atılımla da adından söz ettiriyor.

Geniş bir yelpazede eğitim veren Medipol; halihazırda 12 fakülte, 1 yüksekokul, 4 meslek yüksekokulu ve 10’un üzerinde araştırma merkezinde ön lisans, lisans ve lisansüstünde toplamda 200’den fazla program seçeneği sunuyor.

Öğrencilerini yarınların güçlü Türkiye’sine hazırlamak ve onların başarılı kariyerini inşa etmek adına yola çıkan Medipol; gücünü uluslararası birikime sahip uzman akademik kadrosu, öncü uygulama merkezleri ve yüksek teknolojiye sahip donanımlı laboratuvarlarından alıyor.

Medipol_UNV_Kavacik_Guney_Kampus

LYS şampiyonlarının tercihi yine Medipol oldu! ile ilgili etiketler medipol lys şampiyonları Tıp Fakültesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.