Lyon'un yıldızı Valbuena Fenerbahçe'de!

Bu yıl üç hedefinde de havlu atan Fenerbahçe'de gelecek sezonun hazırlıkları şimdiden başladı. Mehmet Ekici'den sonra bitirilen ikinci isim Lyon'un yıldız ismi Mathieu Valbuena oldu.

Fransa'nın L’equipe gazetesi ve Lyon'un başkanı transferin gerçekleşmek üzere olduğunu doğruladı.
Lyon Kulübü Başkanı Aulas Aulas, "Fenerbahçe'nin önerdiği sözleşme, Lyon'un Valbuena'ya öneremeyeceği bir sözleşme. Fenerbahçe'nin teklifi onu cezbetti." açıklamasını yaptı.

Fransa'nın en saygın yayın organlarından olan gazete, Lyon yönetiminin Valbuena'yı yeni sezonda istemediğini yazarken, 32 yaşındaki futbolcunun yıllığı 3 milyon euro'dan 3 senelik sözleşme karşılığında Fenerbahçe ile anlaştığını yazdı.

FENERBAHÇE'Yİ VE SOW'U TAKİBE ALDI

Öte yandan 34 yaşındaki futbolcu kişisel Instagram hesabından Fenerbahçe'nin resmi hesabı ile Moussa Sow'un hesabını takibe aldı.

İMZA TRANSFER SEZONUNDA

Haberde, daha genç futbolcularla yola devam etme kararı alan Lyon'un, 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen Valbuena'ya engel olmayacağı bildirildi. İmzaların transfer sezonu açıldığında atılacağı kaydedilirken, Lyon'un 2 milyon euro bonservis bedeline razı olacağı tahmin ediliyor.

43 MAÇTA 10 GOL-8 ASİST

On numara mevkiinin yanı sıra kanatlarda da oynayabilme özelliklerine sahip olan Valbuena, bu sezon toplamda 43 kez Lyon forması giydi, 10 gol ve 8 asist kaydetti. F.Bahçe'ye daha önce 3 kez "Hayır" diyen Valbuena, Avrupa Ligi çeyrek final maçlarında Beşiktaş karşısında her iki maçta da forma giymiş ve gösterdiği performansla alkış almıştı

Lyon'un yıldızı Valbuena Fenerbahçe'de! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Lyon valbuena
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.