Lyon kancayı Carole'e taktı

Son dönemdeki performansıyla adından söz ettiren Galatasaraylı Lionel Carole'e, Fransız devi Lyon talip oldu.

Galatasaray'a geldiği günden bu yana istikrarlı bir performans sergileyen Lionel Carole Fransız takımlarının gündeminden düşmüyor.

Fransız basını son olarak da Lionel Carole ile Lyon'un çok ciddi şekilde ilgilendiğini iddia etti. Lyon'un, yeni bir yapılanma içerisinde olduğu ve devre arası transfer döneminde 2 takviye yapacağı belirtildi.

Lyon'un bir sol kanat ve bir forvet transferi yapması beklenirken, sol bek için Lionel Carole'nin, forvet için de Angers forması giyen Nicolas Pepe'nin ismi gündeme geldi.

MARSİLYA DA İLGİLENMİŞTİ

Carole ile daha önce Fransa'dan Marsilya da ilgilenmişti. 2015 yılında Troyes'den Galatasaray'a transfer olan Carole'nin 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 25 yaşındaki sol bek bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 13 maçta 2 asistlik bir performans sergiledi.

Lyon kancayı Carole'e taktı ile ilgili etiketler Galatasaray Lyon Lionel Carole
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.