Lyon - Beşiktaş maçındaki kavga görüntüleri ortaya çıktı / VİDEO

UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon - Beşiktaş maçı öncesi tribünde meydana gelen kavgaların görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüler Türk taraftalara saldıran Fransız holiganların nasıl geri püskürtüldüğünü net biçimde ortaya koyuyor

UEFA Avrupa Ligi’nde LyonBeşiktaş maçı öncesi meydana gelen tribün kavgalarının görüntülerinin ortaya çıktı. Videoda ilk önce Fransız taraftarların Türkler’e saldırdığı görüldü.

Saldırıyı gören Türk taraftarlar olay yerine yığılınca tribünde yer alan Fransız seyircilerin sahaya akın ettiği görüldü.
UEFA’nın Lyon Kulübü’ne olaylarla ilgili kesin olarak bir ceza vermesi bekleniyor. Beşiktaş’ın ceza alıp almayacağı ise şu anda tartışmalı.

BEŞİKTALISI, FENERBAHÇELİSİ, GALATASARAYLISI SALIDIRYA BİRLİKTE KARŞI KOYDU!

Bu arada görüntüler Türk taraftalara saldıran Fransız holiganların nasıl geri püskürtüldüğünü net biçimde ortaya koyarken, üzerinden Fenerbahçe ve Galatasaray forması olan taraftaların da Fransızları geri püskürten Beşiktaşlılara destek vermesi dikkat çekti.

FİKRET ORMAN CEVAP VERECEK

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Lyon maçında yaşanan olaylar ve Fransız kulübünün başkanın yaptığı açıklamalarla ilgili yarın saat 13.00’te Vodafone Arena’da basın toplantısı düzenleyecek.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda Lyon’a olaylı bir şekilde mağlup olan Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman, gündemle ilgili yarın basın mensuplarına açıklamalarda bulunacak. Orman’ın Lyon’da yaşanan olaylarla ilgili önemli açıklamalar yapacağı ve Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas’a cevap vereceği belirtildi.

Lyon Başkanı, yaptığı açıklamada İstanbul'da oynanacak rövanş maçının seyircisiz oynanması gerektiğini vurgulayarak, “Özellikle Avrupa'nın en güvenli stadında böyle şeyler yaşanması ilginç. Öyle anlaşılıyor ki Beşiktaş, biletleri stada girme hakkı olmayanlara satmış. Tribünde birçok taraftarımız yaralandı. 3. kısımdaki bazı Türk taraftarları girişte yaşanan kargaşa esnasında biletsiz olarak giriş yaptılar. Bu olaylar ile ilgili elimizde kanıtlar var. Biz elimizden geleni yaptık. Tribüne çıkmamdaki amaç taraftarları sakinleştirmekti. Umarım UEFA rövanş maçı gereken önlemleri alır. Bence adaletli olan rövanşın seyircisiz oynanması. Açıkçası rövanş için korkuyorum. Oyuncular için endişeliyiz” ifadelerini kullanmıştı.

Lyon - Beşiktaş maçındaki kavga görüntüleri ortaya çıktı / VİDEO ile ilgili etiketler Lyon Beşiktaş Kavga video görüntü
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.