Lyon - Ajax maçının özeti ve golleri...

Lyon - Ajax maçı bu akşam büyük bir mücadeleye sahne oldu. UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final ikinci maçında Lyon Hollanda'nın güçlü ekiplerinden Ajax'ı ağırladı. İlk maçta Lyon'u evinde 4-1 yenen Ajax bu sefer Lyon'a 3-1 yenilmesine finale giden taraf oldu. İşte Lyon - Ajax maçının özeti ve golleri

Lyon - Ajax maçı ile UEFA Avrupa Ligi yarı final maçları sona erdi. Çeyrek finalde temcilscimiz Beşiktaş'ı eleyerek yarı finale yükselen Lyon, ilk maçta 4-1 yenildiği Ajax'la karlı karşıya geldi. İlk maçta Hollanda'da ağır bir yenilgi alan Lyon bu akşam taraftarı önünde Ajax'ı 3-1 yenmesine rağmen tur atlayan taraf Ajax oldu. Ajax, Lyon'u eleyerek Manchester United ile birlikte finale adını yazdırdı. UEFA Avrupa Ligi finali 24 Mayıs'da Stockholm'de oynanacak. Lyon - Ajax maçının özeti ve golleri haberimizde...

LYON - AJAX MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

LYON - AJAX MAÇININ ÖZETİ

MS Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: Olympique Lyon: 3 - Ajax: 1
90' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Maxwel Cornet ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
90'FoulMaxwel Cornet - Davy Klaassen mücadelesinde hakem, ceza sahasının hemen önündeki bir noktada Ajax lehine faul kararı veriyor.
90' Ajax takımının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada tehlikeli bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Andre Onana geçiyor.
90'BlockedShotOlympique Lyon takımı Rachid Ghezzal ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Rachid Ghezzal tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
90'FoulBertrand Traore – Nabil Fekir mücadelesinde hakem, orta yuvarlakta Olympique Lyon lehine faul kararı veriyor.

ajax
90' Olympique Lyon, Nabil Fekir ile orta yuvarlaktan serbest vuruş kullanacak.
89' Maxwel Cornet ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
88'CornerMaxwel Cornet ile Olympique Lyon takımı köşe vuruşu kullanacak.
87' Alexandre Lacazette altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
86'BlockedShotNabil Fekir, rakip ceza sahasına girmeden vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
85' Olympique Lyon takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Nabil Fekir tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
85' Olympique Lyon takımında,ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Nabil Fekir.
84'FoulNabil Fekir, Nick Viergever tarafından faulle durdurulduğu için Olympique Lyon ceza sahasının hemen dışındaki bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
84'SecondYellowDaha önce sarı kartı bulunan Nick Viergever, maçın hakeminden ikinci sarı kartını görüyor ve oyundan ihraç ediliyor.
82'SubstitutionAjax takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Amin Younes çıkıyor ve yerine Justin Kluivert oyuna giriyor.
81'GoalGOOLLL!! Rachid Ghezzal ile Olympique Lyon farkı 2'ye çıkarıyor.

81'AssistGolün asistini yapan isim Maciej Rybus.
81' Rafael Da Silva ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
80' Ceza sahası içinde topla buluşan Bertrand Traore, sol çaprazdan vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
79' Ajax, Donny Van De Beek ile gole yaklaşıyor ancak top direkten dönüyor
78'CornerAjax takımı korner kullanacak.
77'SubstitutionOlympique Lyon takımında oyuncu değişikliği; Mathieu Valbuena oyundan çıkarken Rachid Ghezzal oyuna giren isim.
76' Ceza sahası içinde topla buluşan Maciej Rybus, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Andre Onana kurtarıyor.
75'OffsideRakip yarı alanın ortalarında Kasper Dolberg topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.
75' Ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada kazanılan serbest vuruşu Ajax adına Davinson Sanchez kullanacak.
74'FoulOlympique Lyon takımında Mouctar Diakhaby faul yapıyor. Ceza sahasının dışında bir noktada faul yapılan oyuncu Davy Klaassen.
74'SubstitutionOlympique Lyon takımında oyuncu değişikliği; Jeremy Morel oyundan çıkarken Maciej Rybus oyuna giren isim.
73' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Hakim Ziyech ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
73'CornerHakim Ziyech ile Ajax takımı köşe vuruşu kullanacak.
73' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Hakim Ziyech ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
72'BlockedShotBu dakikada Ajax takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından çekilen şut defansın son anda araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Bertrand Traore
71' Ceza sahası içinde topla buluşan Kasper Dolberg, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
70'OffsideRakip ceza sahası önünde bulunan Alexandre Lacazette ofsayta yakalanıyor.
69'FoulJeremy Morel, Bertrand Traore tarafından faulle durduruluyor. Olympique Lyon, orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
69' Olympique Lyon takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Corentin Tolisso geçiyor.
69' Olympique Lyon takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Mathieu Valbuena.
69' Olympique Lyon takımından Mathieu Valbuena sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
69' Ceza sahası içinde topla buluşan Corentin Tolisso, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
68'FoulTaç çizgisine yakın bir yerde Nabil Fekir, Nick Viergever tarafından faule maruz kalıyor.
68'YellowAjax takımında Nick Viergever hakem Szymon Marciniak tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
68'CornerAjax takımı korner kullanacak.
68' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Hakim Ziyech ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
67'BlockedShotCeza sahası içinde topla buluşan Kenny Tete, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
66' Bu dakikada Ajax takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Amin Younes
64'FoulOlympique Lyon takımında Alexandre Lacazette faul yapıyor.
63'CornerAjax, Hakim Ziyech ile köşe vuruşu kullanıyor.
61'FoulDavy Klaassen, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Nabil Fekir tarafından faule maruz kalıyor.
61'FoulKasper Dolberg, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Nicolas Nkoulou tarafından faule maruz kalıyor.
61' Ajax, Davy Klaassen ile orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.
61'YellowOlympique Lyon takımında Nabil Fekir, sarı kart görüyor.
59' Olympique Lyon takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Mathieu Valbuena.
59'SubstitutionAjax takımında oyuncu değişikliği; Lasse Schöne oyundan çıkarken Donny Van De Beek oyuna giren isim.
57'FoulJeremy Morel ile Joel Veltman arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Jeremy Morel. Taç çizgisine yakın bir bölgede Ajax takımı oyuna başlayacak.
57' Ajax takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Joel Veltman.
56' Bu dakikada Olympique Lyon takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Nabil Fekir
55'FoulMaxime Gonalons ile Kasper Dolberg arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Maxime Gonalons. Taç çizgisine yakın bir bölgede Ajax takımı oyuna başlayacak.
55' Maxwel Cornet rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
54' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Rafael Da Silva ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
54' Olympique Lyon takımından Nabil Fekir sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
53'FoulJoel Veltman - Mathieu Valbuena mücadelesinde hakem, Ajax yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Olympique Lyon lehine faul kararı veriyor.
53' Olympique Lyon, Mathieu Valbuena ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.
53' Olympique Lyon takımından Mathieu Valbuena Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
53' Ceza sahası içinde topla buluşan Alexandre Lacazette, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Andre Onana kurtarıyor.
51' Ceza sahası içinde topla buluşan Bertrand Traore, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Anthony Lopes kurtarıyor.
51' Olympique Lyon, Mathieu Valbuena ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.
51' Mouctar Diakhaby tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.
50'FoulAjax takımında Amin Younes faul yapıyor. Ajax yarı alanının ortalarında kaleye uzak mesafede faul yapılan oyuncu Mathieu Valbuena.
50'YellowAjax takımında Davy Klaassen, sarı kart görüyor.
49'FoulJeremy Morel, Joel Veltman tarafından faulle durdurulduğu için Olympique Lyon orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.
49' Olympique Lyon, Corentin Tolisso ile orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.
49'YellowAjax takımında Joel Veltman hakem Szymon Marciniak tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
49'YellowOlympique Lyon takımında Mouctar Diakhaby, sarı kart görüyor.
48'FoulDavinson Sanchez - Nabil Fekir mücadelesinde hakem, Ajax yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Olympique Lyon lehine faul kararı veriyor.
48' Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Olympique Lyon adına Nabil Fekir kullanacak.
48'OffsideHakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor. Rakip ceza sahasının sağ köşesinde ofsayta düşen oyuncu Mouctar Diakhaby
46'BlockedShotAmin Younes ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.
45' Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor
45'GoalGOOOLL!! Alexandre Lacazette Olympique Lyon takımını öne geçiren golü atıyor.

45'AssistNabil Fekir, gol pasını veren isim.
45'PenaltyGOOOLL!! Alexandre Lacazette penaltı atışında topu ağlara gönderiyor.
44'FoulAjax takımında Matthijs De Ligt faul yapıyor.
44' Olympique Lyon takımından Mathieu Valbuena ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
43' Ajax takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Lasse Schöne tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
41' Davy Klaassen, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
40' Corentin Tolisso rakip yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
39' Rakip ceza sahasının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Ajax adına Andre Onana kullanacak.
38'FoulNick Viergever, Nabil Fekir tarafından faulle durduruluyor. Ajax, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
34' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Rafael Da Silva ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
33'FoulKasper Dolberg, Mouctar Diakhaby tarafından faulle durdurulduğu için Ajax serbest vuruş kullanacak.
33' Ajax takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Davinson Sanchez.
32'FoulOrta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Joel Veltman, Maxwel Cornet tarafından faulle durduruluyor.
32' Ajax takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Joel Veltman geçiyor.
30'BlockedShotOlympique Lyon takımı Nabil Fekir ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Nabil Fekir tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
29' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Maxwel Cornet ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
29'FoulAlexandre Lacazette, orta saha çizgisine yakın bir noktada Lasse Schöne tarafından faule maruz kalıyor.
29' Olympique Lyon takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Rafael Da Silva.
27'AssistGolün asistini yapan isim Amin Younes.
27' GOOOLL!! Kasper Dolberg Ajax takımını öne geçiren golü atıyor.

26' Corentin Tolisso altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
26'CornerMathieu Valbuena ile Olympique Lyon takımı köşe vuruşu kullanacak.
26'BlockedShotMaxwel Cornet, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
25'CornerHakim Ziyech ile Ajax takımı köşe vuruşu kullanacak.
24' Olympique Lyon takımından Maxime Gonalons tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.
24'CornerMathieu Valbuena ile Olympique Lyon takımı köşe vuruşu kullanacak.
22' Hakem, Joel Veltman tarafından orta saha çizgisine yakın bir noktada topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor.
22' Olympique Lyon takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Mathieu Valbuena geçiyor.
21'FoulLasse Schöne, Nabil Fekir tarafından faulle durduruluyor. Ajax, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
21' Ajax, Lasse Schöne ile yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
20' Ajax takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Davinson Sanchez geçiyor.
19'FoulDavy Klaassen, Corentin Tolisso tarafından faulle durdurulduğu için Ajax, orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
19' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Hakim Ziyech ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
19' Ajax takımında, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Joel Veltman.
19'YellowOlympique Lyon takımında Corentin Tolisso, sarı kart görüyor.
18'FoulOrta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Joel Veltman, Jeremy Morel tarafından faulle durduruluyor.
18'YellowOlympique Lyon takımında Jeremy Morel, sarı kart görüyor.
17' Ajax takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Nick Viergever.
17'FoulNick Viergever, orta saha çizgisine yakın bir noktada Maxime Gonalons tarafından faule maruz kalıyor.
16'OffsideRakip yarı alanın ortalarında bulunan Nabil Fekir için ofsayt bayrağı kalkıyor.
14' Amin Younes altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
14'FoulHakim Ziyech, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Nicolas Nkoulou tarafından faulle durduruluyor.
14' Ajax, Lasse Schöne ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.
12' Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Bertrand Traore ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
12'BlockedShotKasper Dolberg altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
10' Mathieu Valbuena, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Andre Onana kurtarıyor.
10'FoulMatthijs De Ligt ile Nabil Fekir arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Matthijs De Ligt. Ceza sahası yayına yakın bir noktadan Olympique Lyon takımı oyuna başlayacak.
10' Olympique Lyon takımında,ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Mathieu Valbuena.
8' Ajax, Andre Onana ile korner bayrağına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
7'FoulAlexandre Lacazette – Joel Veltman mücadelesinde hakem, korner bayrağına yakın bir noktada Ajax lehine faul kararı veriyor.
6'BlockedShotBu dakikada Olympique Lyon takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından çekilen şut defansın son anda araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Maxwel Cornet
2'FoulMaxime Gonalons, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Hakim Ziyech tarafından faulle durduruluyor.
2' Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Olympique Lyon adına Maxime Gonalons kullanacak.
1'FoulAlexandre Lacazette, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Davinson Sanchez tarafından faulle durduruluyor.
1' Olympique Lyon takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Olympique Lyon adına Mathieu Valbuena kullanacak.
1' Ceza sahası içinde topla buluşan Alexandre Lacazette, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
1' Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

UEFA AVRUPA LİGİ 2017 FİNALİ NE ZAMAN, NEREDE?

UEFA Avrupa Ligi'nin 2016-2017 sezonu final maçı ne zaman ve nerede oynanacak? Beşiktaş'ın mücadele ettiği ve turnuvanın favorilerinden biri haline geldiği organizasyonun dev finali İsveç'te. İşte Avrupa Ligi Finali ile ilgili detaylar...

UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyon bu sezon İsveç'in başkenti Stockholm'da belli olacak.

24 Mayıs 2017 tarihinde oynanacak final karşılaşmasına Friends Arena ev sahipliği yapacak.

Açılışı 2012 senesinde gerçekleştirilen bu stat, 50 bin kişi kapasitesine sahip.

Bu stadyumdaki ilk karşılaşma İsveç ve İngiltere milli takımları arasında 14 Kasım 2012 tarihinde oynandı.

2013 yılında Almanya'nın Norveç'i 1-0 mağlup ederek mutlu sona ulaştığı UEFA Kadınlar Avrupa Şampiyonası final mücadelesinin oynandığı Friends Arena, ayrıca sanat aktivitelerine de ev sahipliği yapıyor.

İsveç Milli Futbol Takımı ve AIK Kulübü, iç saha maçlarını bu statta oynuyor.

Lyon - Ajax maçının özeti ve golleri... ile ilgili etiketler canlı izle Lyon Ajax lyon - ajax maçı canlı izle trt 1 canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.