Luton Town - Liverpool maçı hangi kanalda, saat kaçta?

İngiltere Premier Lig, futbolseverleri coşkulu maçlara sahne olmaya devam ediyor ve bu kez Luton Town, devasa bir rakip olan Liverpool'u ağırlamaya hazırlanıyor. Heyecan verici mücadele öncesinde taraftarlar, maçın detayları ve canlı yayın bilgileri hakkında merak içinde araştırıyor. Peki, Luton Town - Liverpool maçı hangi kanalda, saat kaçta, nerede yayınlanacak? İşte detaylar...

Luton Town - Liverpool maçı, Premier Lig'deki çekişmeli bir sezonda büyük bir öneme sahip. Her iki takım da lige iddialı bir başlangıç yapmış durumda. Liverpool, genellikle favori olarak kabul edilen bir ekip, ancak Luton Town ev sahibi olarak avantajlı bir atmosferde oynamanın getireceği motivasyonla bu maça hazırlanıyor. Peki, Luton Town - Liverpool maçı hangi kanalda, saat kaçta, nerede yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Luton Town - Liverpool maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Luton Town - Liverpool maçı saat kaçta?

Luton Town ile Liverpool arasındaki karşılaşma, 5 Kasım 2023 Pazar günü gerçekleşecek. Pazar gününün keyifli atmosferinde futbol tutkunları için büyük bir gün olacak. Maçın başlama saati ise Türkiye saati ile 19:30'da planlanmış durumda. Bu saat, İngiltere Premier Lig maçlarının keyifli bir şekilde izlenebileceği ideal bir zaman dilimini temsil ediyor.

Luton Town - Liverpool maçı hangi kanalda?

Luton Town - Liverpool maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar için büyük bir seçenek bulunuyor. Maç, beIN Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

 

Luton Town - Liverpool maçı hangi kanalda, saat kaçta? ile ilgili etiketler Liverpool
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.