Lütfü Türkkan’ın yeğeni tarafından darp edilen muhabir görevine geri döndü

İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın kaçak çiftliğinin yıkımı sırasında görüntü alırken darbedilen İHA Muhabiri Mustafa Uslu sahalara döndü. SuperHaber’in de Darıca’daki evinde ziyaret ettiği Uslu, sosyal medya hesabından, ”Nerede kalmıştık!” notunu düştü. SuperHaber'e konuşan Uslu, saldırıdan sonra mesleğine daha çok sarıldığını söyledi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Medya dünyası, Dilovası’nda İhlas Haber Ajansı Muhabiri Mustafa Uslu’ya yapılan saldırı ile sarsılmıştı. Yeniden gazetecilik görevine dönen Uslu, muşta ile yapıldığı düşünülen saldırı nedeniyle yüzünde kalıcı iz kaldığını söyledi.

Lütfü Türkkan’ın yeğeni tarafından darp edilen muhabir görevine geri döndü


İHA MUSTAFA USLU GÖREVİNDE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI!

İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın kaçak çiftliğinin yıkımı çalışmalarını takip eden İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Mustafa Uslu, Lütfü Türkkan'ın yeğeninin de aralarında olduğu 4 kişinin saldırısına uğramıştı. Ağır şekilde darbedilen ve kanlar içinde kalan 23 yaşındaki gazeteci Uslu, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı. Saldırganlar, Uslu'nun kamerası ve ekipmanlarını da kırmışlardı.

Lütfü Türkkan’ın yeğeni tarafından darp edilen muhabir görevine geri döndü - Resim : 2

MUSTAFA USLU SALDIRIYI SUPERHABER’E ANLATMIŞTI

Saldırıya uğrayan İHA muhabiri Mustafa Uslu, kendisini Darıca’daki evinde ziyaret eden SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel’e saldırı anını anlatmıştı. Uslu, "Bana, 'Seni de parçalarım, dronu da parçalarım' gibi şeyler söylediler. Zaten vurmaya başladılar. Yere yattım ve tekmelemeye devam ettiler" demişti.

 

 


“10 GÜN İŞ GÖREMEZ RAPORU ALDI!”

SuperHaber’in sorularını yanıtlayan Uslu, ”22 Haziran tarihinde saldırıya uğradım. 10 gün iş göremez raporu aldım. 3 Temmuz'da iş başı yaptım. Allah nasip ederse 18-19 gün sonra nişanım, yaklaşık 3 ay sonra da düğünüm var.Yüzümde iz kalacağına çok üzülüyorum ama ben mesleğimi de çok seviyorum. Bunun okulunu okudum. Saldırıdan sonra mesleğime daha çok sarıldım.” dedi.

 

 

“NEREDE KALMIŞTIK!” DİYEREK GÖREVİNE GERİ DÖNDÜ

İyi Partili Lütfü Türkkan'ın kaçak çiftliğinin yıkımı sırasında, görüntü alırken darbedilen İHA Muhabiri Mustafa Uslu dün yeniden gazetecilik görevine döndü. Muşta ile yapıldığı düşünülen saldırı da yüzünün sol tarafına 4 dikiş atılan ve kalıcı iz oluşan Uslu sosyal medya hesabından,”Nerede kalmıştık!” diye yazarak görevine başladığını belirtti.

Lütfü Türkkan’ın yeğeni tarafından darp edilen muhabir görevine geri döndü - Resim : 3

Lütfü Türkkan’ın yeğeni tarafından darp edilen muhabir görevine geri döndü ile ilgili etiketler Mustafa Uslu Lütfü Türkkan İHA muhabirine saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.