Kızı yasa çiğneyip videosunu paylaştı

Evinde verdiği görkemli partide erkek dansöz oynatmasıyla gündeme gelen İYİ Parti'li Lütfü Türkkan’ın kızı Dilara Türkkan şimdi de çakarlı araçla emniyet şeridini işgal etti. Türkkan'ın Instagram hesabından yayınladığı.o görüntü tepkilere neden oldu.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın modacı kızı Dilara Türkkan, emniyet şeridinden siren sistemli bir araçla hızla gittiği ve trafiği ihlal ettiği görüntülerini Instagram hesabından yayınladı.

Dikkat çeken görüntüye arkadaşlarını etiketleyen Türkkan'ın hızla bir yere yetişmek için babasının forsunu kullanarak emniyet şeridini kullandığı değerlendirildi.

'YETİŞİRİM DEMİŞTİM'

Türkkan'ın bir sonraki paylaşımına ise etiketlediği arkadaşlarıyla fotoğrafını koyarak 'Yetişirim demiştim' demesi dikkat çekti.

Kızı yasa çiğneyip videosunu paylaştı

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ OLDU

Tepki çeken videosunun altına yorum yapan Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, "Ah örnek olması gerekenler bunlar. Seçilmişler. Kılavuzu karga olursa birinin sonu malum" diyerek eleştirisini dile getirdi.

Dilara Türkkan'ın gelen tepkiler sonrasında Instagram hesabını kapattığını söyleyen gazeteci Ersoy Dede ise "Lütfü Bey’in kızı instagram hesabını kapatmış. Dediklerine göre Lütfü Bey kızına çok kızmış.. Yapmayın Lütfü Bey, kızmayın çocuğa.. Sonuçta biz ne verirsek öyle yetişiyor çocuklarımız.." diye yazdı.

Kızı yasa çiğneyip videosunu paylaştı - Resim : 2

Kızı yasa çiğneyip videosunu paylaştı - Resim : 3

ERKEK DANSÖZ OLAYIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Dilara Türkkan, son olarak Çengelköy'deki evinde düzenlediği yılbaşı partisi ile gündeme gelmişti.

Partide kadın kılığına girmiş bir erkeğin dans etmesi dikkat çekmiş, görüntüler kısa sürede sosyal medyayı sallamıştı.

Kızı yasa çiğneyip videosunu paylaştı - Resim : 4

 

Kızı yasa çiğneyip videosunu paylaştı ile ilgili etiketler İYİ Parti Trafik Lütfü Türkkan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.