Lütfü Türkkan'ın hadsiz paylaşımına Süleyman Soylu'dan tokat gibi cevap!

Şehit ailesine küfür etmesiyle bir skandala imza atan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, son olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun deprem tatbikatındaki "çök kapan tutun" hareketinin fotoğrafını paylaşıp hadsiz ifadeler kullanmıştı. Süleyman Soylu'dan o paylaşıma tokat gibi bir cevap geldi.

Dün Türkiye genelinde 12 Kasım 1999 Düzce Depreminin yıl dönümünde saat 18.57'de "çök kapan tutun" tatbikatı yapılmıştı.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Twitter hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun deprem tatbikatında "çök kapan tutun" hareketi yaptığı anların fotoğrafıyla hadsiz bir paylaşım yapmıştı. 

"ŞEHİT AİLESİNE KÜFÜR EDEN..."

Süleyman Soylu'dan o densiz paylaşıma tokat gibi bir cevap geldi. 

Lütfü Türkkan'ın hadsiz paylaşımına Süleyman Soylu'dan tokat gibi cevap!

Bakan Soylu, "Şehit ailesine küfreden aşağılık, geçmişini bütün çevremizin bildiği fersude, devleti dolandıran hırsız, (Ablasının!) kuzusu, sizi Sevgi Hastanesi paklar" ifadeleri ile Lütfü Türkkan'a cevap verdi.

TOGG'DAN RAHATSIZ OLMUŞTU

Şehit yakınına küfretmesiyle gündem olan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, TOGG üzerinden yaptığı paylaşımla tepki çekmişti.

Türkkan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kirasını ödeyemeyen karnı togg olmayan adam neylesin TOGG'u?" ifadelerini kullandı,

Lütfü Türkkan'ın hadsiz paylaşımına Süleyman Soylu'dan tokat gibi cevap! ile ilgili etiketler Lütfü Türkkan Süleyman Soylu deprem Tatbikat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.