Lütfü Türkkan'a istifa çağrısı!

İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın şehit kardeşine karşı yaptığı küfürlü saldırıya bir tepki de Türkiye Harp Malulü Gaziler, Dul ve Yetimleri Derneği Diyarbakır Şubesinden geldi. Dernekten yapılan açıklamada açıklamada "Ülkenin kurulmasında asli unsur olan Şehitlerimizin verdiği bedel sayesinde milletvekili olan Lütfü Türkkan'ı derhal Milletvekilliğinden istifa etmesini talep ediyoruz" denildi.

Şehit yakınına küfreden İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'a tepkiler çığ gibi büyürken istifa çağrısı da geldi. 

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Dul ve Yetimleri Derneğinden yapılan açıklama şöyle:

05.11.2021 tarihinde PKK terör örgütü tarafından 1997 yılında şehit edilen İsa GÜMREN’ in muhterem kardeşinin Bingöl’de verdiği toplumsal reflekse uygun tepki neticesinde, İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın şehit kardeşine karşı yaptığı küfürlü saldırı şahsın nezdinde Bütün şehit aileleri ve gazilerimize yapılmış gibi addediyor esef, şiddet ve nefretle kınıyoruz.

SAYGISIZLIK EDENLERİ MİLLETİMİZ UNUTMAYACAK

Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği ve beraberliği için hayatını gözünü kırpmadan feda eden şehitlerimizin,  aziz hatıralarına, bizlere emanet yakınlarına saygısızlık edenleri öncelikle yüce Milletimiz asla unutmayacaktır.

 Aziz Şehitlerimizin kanlarıyla kurulan meclisimiz de Teröre destek verenlerle,  Şehidimizin emaneti olan yakınlarına ağza alınmayacak şekilde küfür etme hadsizliği, alçaklığı ve terbiyesizliğine cüret etme cesaretini gösteren,  seviyesiz, insani değerleri hiçe sayan duyarsız, hiçbir milletvekili istemiyoruz.

"AKŞENER, KÜRDİSTAN DİYEN KİŞİYE HAK ETTİĞİ CEVABI VERMEDİ"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Siirt'in Kurtalan ilçesindeki esnaf ziyaretinde "bulunduğunuz yer 'Kürdistan'dır" diye seslenen kişiye dahi hakkettiği cevabı vermemesi sessiz kalması Lütfü Türkkan'ın şehit kardeşine karşı yaptığı küfürlü saldırının temelini oluşturmuştur.

"İSTİFA ETMELİ"

Şehit aileleri ve gaziler olarak, her kim terör sevici, eli kanlı bebek katillerini destekleyen siyasi parti ile temasa geçip, iş tutarsa her daim bizler gibi vatanperverleri karşısında görecektir. Ülkenin kurulmasında asli unsur olan Şehitlerimizin verdiği bedel sayesinde milletvekili olan Lütfü Türkkan'ı derhal Milletvekilliğinden istifa etmesini talep ediyoruz.

 

 

 

REŞİT CAN                         

                                                               ŞUBE BAŞKANI

Lütfü Türkkan'a istifa çağrısı! ile ilgili etiketler Lütfü Türkkan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.