Lütfiye Selva Çam: Ahlaksız sözlerinizle kendinizi küçültmeyin

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'ın 'fahişe' sözünün “ifade özgürlüğü” olarak lanse edilmesi girişimlerine tepkiler dinmiyor. 81 il kadın kolu başkanının Dilipak hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklayan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, "Bu saldırganlığınız, ahlaksız sözleriniz ve iftiraya varan yakıştırmalarınızla kendinizi küçültmeyin." diyerek Dilipak'a seslendi.

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak’ın, kullandığı ‘fahişe’ sövgüsü için özür dilemek yerine, buna yönelik tepkileri “İstanbul Sözleşmesi’ne karşı çıktığı için linç edildiği” şeklinde sunma çabasına tepkiler dinmiyor.

Daha önce Genel Merkez ve 81 il kadın kolu başkanının Dilipak hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklayan, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, “Bu saldırganlığınız, ahlaksız sözleriniz ve iftiraya varan yakıştırmalarınızla kendinizi küçültmeyin. Edebe mugayir yazarak kaybettiğiniz itibarı, yazdığınız bu üsluptaki yazılarınızla kamuoyunun dikkatini çekseniz bile geri kazanamazsınız.” ifadesini kullandı.

MESELE SÖZLEŞME DEĞİL

İstanbul Sözleşmesi’nin kaldırılabileceğini, ancak değişen bir şey olmayacağını da vurgulayan Çam, “Mesele o değil. Şayet tüm dertler sona erecekse bence de kaldıralım. Kaldıralım ki değişen bir şeyin olmadığını herkes görsün. Bu işe ciddi kafa yoranlara saldırma, bunun üzerinden siyaset yapma, dikkati çekme ve sosyal medyadan takipçilerini artırma hevesinde olanların fırsatlarını da ellerinden alalım” dedi.

DİLİPAK NE DEMİŞTİ?

Dilipak, 27 Temmuz’da yazdığı “AKP’nin papatyaları” başlıklı yazısında, İstanbul Sözleşmesi’ni destekleyen STK’ları hedef alarak, onlara destek veren şirketleri boykota çağırmış ve tepki gören şu ifadeyi kullanmıştı:

“Koç kadar, Sabancı kadar, Eczacıbaşı kadar bizim ‘Yeşil sermaye’ davasına sadakat gösterip, bu fahişelere ve onların türevlerine karşı seslerini yükseltebilecekler mi? Konfeksiyoncu, gıda zinciri, finans kuruluşu, ses ver Türkiye! Ne bekliyorsunuz!”

 

 

Lütfiye Selva Çam: Ahlaksız sözlerinizle kendinizi küçültmeyin ile ilgili etiketler AK Parti Abdurrahman Dilipak Lütfiye Selva Çam fahişe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.