Lütfi Alp Kılınç'ın açıklamaları Hande Erçel'i yine kızdıracak! Bakın bu kez ne dedi

Oyuncu Hande Erçel'e "bazlama surat" dediği için 1000 lira tazminat ödemesine karar verilen sosyal medya fenomeni Lütfi Alp Kılınç, dava sonrası sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

Fenomen Lütfü Alp Kılınç, sosyal medya üzerinden oyuncu Hande Erçel'e 'bazlama surat' dediği için bin TL manevi tazminat ödemesine karar verilmesinin ardından Hande Erçel'i kızdıracak bir yorumda bulundu.

''SAYEMDE BİŞEKTOMİ YAPTIRDIN''

Erçel'in açtığı davayı kaybeden Kılınç, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Sayemde bişektomi (yanak estetiği) yaptırdın bugünkü eserini bana borçlusun 1000 TL'de başımın gözümün sadakası olsun" açıklamasında bulundu.

Lütfi Alp Kılınç'ın açıklamaları Hande Erçel'i yine kızdıracak! Bakın bu kez ne dedi

Kılınç'ın bu açıklamasının ardından gözler Hande Erçel'e çevrildi. Genç oyuncunun bu yoruma ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.

ESTETİK İDDİASI

2014’de ‘Hayat Ağacı’ dizisiyle oyunculuk sektörüne ilk adımı atan ve yıllar içindeki değişimiyle dikkat çeken Hande Erçel'in istediği yüz hattına sahip olabilmek için badem gözü estetiği, bişektomi, elmacık, dudak ve çene dolgusu yaptırdığı iddia edilmişti.

Lütfi Alp Kılınç'ın açıklamaları Hande Erçel'i yine kızdıracak! Bakın bu kez ne dedi - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

Ünlü oyuncu Hande Erçel, sosyal medya hesabından kendisine ‘bazlama surat’ diyen fenomen Lütfü Alp Kılınç hakkında şikayetçi olmuş, yürütülen soruşturma sonucu fenomen Kılınç hakkında ‘hakaret’ suçundan dava açılmıştı.

15 BİN LİRALIK DAVA

Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Kılınç’ın 109 gün adli para cezasına çarptırılmasına karar verilirken, Hande Erçel ayrıca, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurup itibarının zedelendiğini ifade ederek, fenomen Kılınç hakkında 15 bin TL manevi tazminat davası açmıştı.

İstanbul 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında taraf avukatları hazır bulundu. Duruşmada Erçel’in avukatı “Ceza Mahkemesi kararı kesinleşmiştir. Davalının ifadelerinin hakaret teşkil ettiği sabittir” dedi.

BİN LİRA TAZMİNAT ÖDEYECEK

Fenomen Kılınç’ın avukatı ise davanın reddini talep etti. Mahkeme, taraf avukatlarının beyanlarının ardından kararını açıkladı. Hakim davayı kısmen kabul ederek, Lütfü Alp Kılınç’ın bin TL manevi tazminat ödemesine karar verdi.

 

 

 

 

Lütfi Alp Kılınç'ın açıklamaları Hande Erçel'i yine kızdıracak! Bakın bu kez ne dedi ile ilgili etiketler Hande Erçel dava Sosyal Medya hakaret Instagram Lütfi Alp Kılınç tazminat davası tazminat bazlama surat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.