Lüks binadaki havuzun çöküşü saniye saniye kamerada

Brezilya'da lüks bir binanın üst katlarında yer alan yüzme havuzunun çökmesi, film sahnelerini aratmadı. Görüntüleri güvenlik kameralarına yansıyan olayda alt katta bulunan otoparkı su bastı.

Görenleri hayrete düşüren olay Brezilya’nın güneydoğusundaki Vila Velha kentinde bulunan lüks bir binada meydana geldi. Binanın üst katında yer alan yüzme havuzu geçtiğimiz perşembe günü yerel saatle 22.00 civarında çöktü. Bir anda çöken havuz nedeniyle alt katta bulunan otoparkı su bastı. İlk incelemelerde havuzun yapısal bir sorun nedeniyle çöktüğü belirtildi.

Çökme anı binadaki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay sırasında havuzda veya garajda kimse olmadığı, bu nedenle 270 kişinin yaşadığı binada kimsenin yaralanmadığı belirtildi. Yetkililer, önlem olarak bina sakinlerini tahliye etti. Bina yapısının olaydan etkilenmezken, konut sakinlerinin önümüzdeki haftadan itibaren evlerine dönmelerine izin verilecek.

İHA

Lüks binadaki havuzun çöküşü saniye saniye kamerada ile ilgili etiketler havuz çöktü kamera görüntüleri video izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.