Fenerbahçe'de Luiz Gustavo sevinci

Antalyaspor beraberliğiyle zirvede fırsat tepen Fenerbahçe'de Luiz Gustavo sevinci yaşanıyor... Sakatlığı atlatan sambacı takımla çalışmalara başladı. Brezilyalı yıldız fazla yüklenme olmaması için idmanın son bölümünde takımdan ayrıldı.

F.Bahçe, Süper Lig'in 29. haftasında Konyaspor ile pazartesi günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı atlatan Luiz Gustavo takımla çalışmalara başladı. Brezilyalı yıldız fazla yüklenme olmaması için idmanın son bölümünde takımdan ayrıldı. Taraftarın yolunu gözlediği yıldız ismin pazartesi akşamı 11'de başlaması bekleniyor.

Erol Bulut'un öğrencileri, Hatayspor deplasmanında sakatlanan sambacının olmadığı 5 lig maçında sadece 7 puan toplarken, Türkiye Kupası’na da veda etti.

Son olarak 2 Şubat tarihinde Hatayspor mücadelesinde forma giyen Brezilyalı orta saha dizindeki ödem nedeniyle 5’i lig 1’i de kupa olmak üzere 6 mücadelede takımını yalnız bıraktı. Sarı-lacivertliler, Gustavo’nun yokluğunda çıktığı 5 lig maçından 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak sadece 7 puan toplayabildi.

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo sevinci

Kadıköy’de oynanan Medipol Başakşehir mücadelesinde de forma giyemeyen 33 yaşındaki yıldız futbolcunun yokluğunda sarı-lacivertliler, uzatmalarda rakibine yenilerek Türkiye Kupası'na çeyrek finalde veda etmişti. 

Fenerbahçe’nin Gustavo’dan yoksun çıktığı maçlarda aldığı sonuçlar ise şu şekilde:

Fenerbahçe - Medipol Başakşehir: 1-2 (Kupa)
Fenerbahçe - Galatasaray: 0-1
Karagümrük - Fenerbahçe: 1-2
Fenerbahçe - Göztepe: 0-1
Trabzonspor - Fenerbahçe: 0-1
Fenerbahçe - Antalyaspor: 1-1

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo sevinci ile ilgili etiketler Fenerbahçe Luiz Gustavo
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.