Luiz Gustavo ne zaman dönecek?

Luiz Gustavo ne zaman dönecek? Fenerbahçe taraftarı bu sorunun cevabını istiyor... Hatay'da sakatlanan ve 2 maç kaçıran Brezilyalı orta sahanın durumunda yeni bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli ekipte ilk 11'in vazgeçilmez isminin sakatlığının sona ermesi için gün sayılıyor.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Luiz Gustavo, 1 hafta daha takımdan ayrı kalacak. Sarı-lacivertli ekipte ilkk 11'in vazgeçilmez isminin sakatlığının sona ermesi için gün sayılıyor. Galatasaray maçı öncesinde sakatlanan Gustavo'nun tedavisi devam ederken 1 hafta daha sahalardan uzak kalacak. Bu sezon Sarı-Lacivertli formayla 21 Süper Lig maçına çıkan 33 yaşındaki sambacı, Hatay deplasmanında sakatlanmıştı. Dizindeki ödemin geçmesi beklenen yıldız isim Pazar günü oynanacak Göztepe maçında da forma giyemeyecek.

LEMOS KENDİ SONUNU HAZIRLADI

Fenerbahçe yönetimi, Türkiye Kupası'nda Başakşehir maçında gördüğü kırmızı kartla takımın elenmesinde büyük etkisi olan Mauricio Lemos'a ise ceza vermeye hazırlanıyor. Yaptığı hatalar nedeniyle formayı kaybeden Uruguaylı stoper, Başakşehir karşısında bulduğu şansı da değerlendirememişti. Henüz 42. dakikada direkt kırmızı kart gören 25 yaşındaki isim sabırları taşırdı. Yönetimin, teknik heyetten Lemos ile ilgili rapor istediği ve Uruguaylı stopere ağır bir ceza verilmesinin planlandığı öğrenildi. Lemos'un ilk fırsatta takımdan ayrılmasına olanak tanınacak. Bu yaz, İspanya'nın Las Palmas kulübünden 1.5 milyon euro bonservisle transfer edilen Lemos, 2023 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.

MESUT ÖZİL BEKLENENDEN ÖNCE TAKIMA KATILDI

Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde takıma dahil ettiği Mesut Özil, beklenenden önce ekibe katıldı. Ligde Hatayspor ve Galatasaray maçlarına sonradan dahil olan tecrübeli futbolcu, Karagümrük maçına ise 11'de başladı. Maç eksiği olmasına karşın beklenenden daha erken bir süreçte takıma katılan Mesut Özil, saha içindeki havayı da olumlu yönde etkiledi. Takım arkadaşlarına sürekli katkıda bulunan yıldız futbolcu, galip gelebilmek için yoğun çaba gösteriyor. 

En son 7 Mart 2020'de Arsenal ile maça çıkan ve sonrasında kadro dışı kalan Mesut Özil, 9 ay sonra çıktığı maçlarda; Hatay'da 13, derbide 27, kupa maçında 80 dakika oynadı.  Karagümrük'e karşı 11'de sahaya çıktı ve 81 dakika sahada kaldı. 

Sarı-lacivertli ekibin Yunanlı futbolcusu Dimitris Pelkas, Mesut Özil ile yan yana oynamak için sabırsızlanıyor. Sakatlığı sona eren ve Göztepe maçında kadroda olması beklenen Pelkas, heyecanla karşılaşmayı bekliyor. Ligde Hatayspor, Galatasaray, Karagümrük ve kupada Başakşehir maçlarında görev alamayan Pelkas, Göztepe maçında Mesut Özil ile yan yana forma giymek için gün sayıyor. Öte yandan, Fenerbahçe'de bir diğer sakat oyuncu Filip Novak da iyileşti. Çek sol bekin Göztepe maçında ilk 11 oynaması bekleniyor.

Luiz Gustavo ne zaman dönecek? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Luiz Gustavo Mauricio Lemos
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.