Lucien Favre, Premier League ekiplerinden Crystal Palace'a imzayı atıyor!

İngiliz menajer Roy Hodgson dönemi sona eren ve 12 futbolcusuyla yolları ayırıp kabuk değişimine giden Crystal Palace, Lucien Favre'ye emanet... 2021'de takım çalıştırmayan İsviçreli teknik direktörün ismi bir süre Fenerbahçe'yle anılmıştı.

İsmi bir süredir Fenerbahçe'yle anılan ancak Sarı-Lacivertli kulübe gelmek istemeyen İsviçreli teknik direktör Lucien Favre, Crystal Palace'ı tercih etti. Premier League ekibi, İngiliz menajer Roy Hodgson'dan boşalan koltuğu Favre'yle dolduruyor.

İtalyan gazeteci ve transfer gurusu Fabrizio Romano'nun haberine göre; 63 yaşındaki teknik direktör Crystal Palace ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Resmi açıklamanın kısa sürede açıklanacağı belirtildi.

Çalışma izni ve evrak işlemleri devam eden Favre'nin yanı sıra Benfica'dan ayrılan Portekizli çalıştırıcı Bruno Lage de Wolverhampton'ın başına geçiyor. Wolves, Nuno Esprito Santo ile yolları ayırdıktan sonra hoca arıyordu.

Aralık 2020'de Borussia Dortmund'dan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Favre, Dortmund öncesi iki sezon Fransa'da Nice ve Bundesliga'da Borussia Mönchengladbach ile Hertha Berlin'i çalıştırmıştı.

Premier League'in orta sıra takımı Palace, Belçika'lı santrfor Christian Benteke'yi takımda tuttu ama 12 oyuncusu boşa çıkmak üzere... Londra ekibinin Hollanda Milli Takımı'yla EURO 2020'de de mücadele eden sağ beki Patrick van Arnholt'un ismi Galatasaray ve Beşiktaş'la da anılıyor.

Townsend, Sakho, kaleci Henderson ve Hennesset, McCarthy, Garry Cahill, Scott Dunn, Clyne ve Ward gibi isimlerle yollarını ayırığ kabuk değişimine giden Palace'ta yıldız forvet Wilfried Zaha'nın takımda kalması bekleniyor.

Lucien Favre, Premier League ekiplerinden Crystal Palace'a imzayı atıyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe lucien favre crystal palace premier league
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.