Lucescu'ya sıfır tazminatla güle güle!

TFF şimdilik Lucescu ile devam kararı alsa da gerçek farklı çıktı. Türkiye'nin merakla beklediği o sorunun cevabı belli oluyor...

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre, A Milli Takım’ın başında çıktığı 6 maçta 4 yenilgi alan Lucescu’nun koltuğu tehlikede. TFF yönetimi, Rumen hocanın göreve devam edip etmemesini değerlendiriyor. Kulislerde ay yıldızlı ekibin mart ayındaki maçlara yeni bir teknik adamla çıkacağı konuşuluyor.

Milli takımın başında çıktığı 6 maçtan 4’ünü kaybeden teknik direktör Mircea Lucescu’nun koltuğu artık resmen tehlikede. Kötü saha sonuçlarının yanı sıra, takımın futbol olarak umut vermemesi ve tartışmalı oyuncu seçimleri Rumen hocanın görevden alınmasını birinci gündem maddesi haline getirdi. Bu noktada herkesin merak ettiği soru şu: - Mircea Lucescu görevden alındığı taktirde kendisine tazminat ödenecek mi?

Bu önemli soruyu dün Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkililerine sorduk. İşte aldığımız bilgiler... Lucescu’nun sözleşmesi titizlikle yapıldı. Eğer TFF Yönetim Kurulu, Rumen teknik adamın sözleşmesine son verme kararı alırsa herhangi bir tazminat ödenmeyecek.

Maddi açıdan sorun yok ancak A Milli Takım’ın geleceğini belirleyecek bu kararı vermek tabii ki kolay değil. 3-2 kaybettiğimiz Arnavutluk maçının ardından TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve kurmayları bu kritik konuyu değerlendirmeye başladı. İyice düşündükten sonra kararlarını verecekler.

Fakat, TFF kulislerinde Lucescu’nun kredisinin tükendiği belirtiliyor. Önümüzdeki 4 ay maçı olmayan A Milli Takım’ın mart ayındaki hazırlık karşılaşmasına yeni bir teknik direktörle çıkacağı belirtiliyor.

Lucescu'ya sıfır tazminatla güle güle! ile ilgili etiketler Lucescu ne zaman gidiyor ayrılık tazminat
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.