Lucescu, Türk oyuncuyu dünya devine önerdi!

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Okay Yokuşlu'yu, Inter'e önerdiğini itiraf etti.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, La Gazzetta dello Sport'a özel bir röportaj verdi ve Okay Yokuşlu'ya değindi.

Okay Yokuşlu'yu Celta Vigo öncesinde Inter'e önerdiğini kaydeden deneyimli teknik adam, "Okay Yokuşlu'yu Inter'e tavsiye ettim ancak artık çok geç olmuştu, Celta Vigo ile anlaşmaya varmıştı. Çok iyi bir orta saha oyuncusu. Stuttgart''ın orta sahasında oynayan 20 yaşındaki Berkay Özcan da öyle" dedi.

"SRNA AYNI RONALDO GİBİ"

Cagliari'ye transfer olan eski oyuncusu Srna için de konuşan Lucescu, "Srna aynı Ronaldo gibi, kendisine çok iyi bakıyor. Fiziksel olarak kusursuz bir oyuncu, herkesten fazla koşabilir. Başlangıçta belki zorluk yaşar ancak iyi bir iş ortaya koyacaktır" ifadelerini kullandı.

Lucescu ayrıca, Galatasaray'dan ayrılarak Genoa'ya imza atan Koray Günter'i de takip ettiğini belirterek; "Günter'in oyununu görene kadar bekleyin. Criscito onun ile ilgili bana çok olumlu şeyler söyledi" diye konuştu.

Lucescu, Türk oyuncuyu dünya devine önerdi! ile ilgili etiketler Lucescu Inter Okay Yokuşlu Transfer srna
GÜNÜN VİDEOSU

Reisi'yi son yolculuğuna uğurlamak için İranlılar Meşhed'e akın etti

İran'da, pazar günü helikopter kazası geçirerek hayatını haybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyaniçin üç günlük cenaze töreni yapıldı. Cumhurbaşkanı Reisi için Meşhed'de düzenlenen son törene İranlılar adeta akın etti.