Lucescu milli yıldız hakkında konuştu! "Biri ona doğru yolu göstermeli"

A Milli Takımımızın eski teknik direktörü Mircea Lucescu, Avrupa'da mücadele eden Mehmet Zeki Çelik ve Cengiz Ünder hakkında açıklamalar yaptı.

A Milli Takımımızın eski teknik direktörü Mircea Lucescu, milli oyuncularımızı değerlendirdi ve koronavirüs arasının bir an önce bitirilmesi gerektiğini belirtti.

 LUCESCU'NUN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE;

Ben futboldan yanayım. Sahaya dönmeliyiz ve evlerindeki taraftarlara yardımcı olmalıyız. Spordaki rekabeti izlemek, film izlemekten farklıdır. Psikolojik açıdan çok desteği olur.

 "NAPOLİ İÇİN İYİ BİR TRANSFER OLUR"

Hakan Çalhanoğlu, Almanya'da da ciddi süre aldığını göz önüne alırsak, çok tecrübeli bir oyuncu. Daha genç ve Napoli için iyi bir transfer olacaktır. Sanırım hava değiştirmesinin zamanı geldi. Napoli onun için güzel bir transfer olur.

"JUVENTUS'TA ÇOK ŞEY ÖĞRENDİ"

Merih Demiral Juventus'ta çok şeyler öğrendi, öncesinde başka takımlarda da deneyim kazanması önemliydi. Harika bir profesyonel ve şu anda Torino'da, daha önce şampiyonluk yaşamış birçok oyuncudan bir şeyler öğrenme şansına da sahip.

"ONU MİLLİ TAKIMA BEN ALDIM"

Mehmet Zeki Çelik 2. Lig'deyken, onu milli takıma ben aldım. Harika bir sezon geçirdi. Genç ve harika bir geleceği var. Tahminime göre Fransa'da iyi bir iş çıkaracaktır.

"BİRİ ONA DOĞRU YOLU GÖSTERMELİ"

Lucescu milli yıldız hakkında konuştu! "Biri ona doğru yolu göstermeli"

Serie A'da devamlılık çok önemli. Cengiz Ünder de kaliteli bir oyuncu ancak birçok farklı teknik direktörle nasıl çalışacağına bakmak lazım. Ona doğru yolu göstermesi lazım birilerinin. Olgunlaşması ve en iyilerden biri olması zaman alacak ancak bunu başaracağına inanıyorum.

"FLUMINENSE'DEN TEKLİF ALDIM"

Brezilya'ya birkaç kez gittim ve açıklamak gerekirse, Fluminense'den 3 aylık bir teklif de aldım ancak bu anlaşma gerçekleşmedi.

Lucescu milli yıldız hakkında konuştu! "Biri ona doğru yolu göstermeli" ile ilgili etiketler Cengiz Ünder Lucescu Milli Takım Hakan Çalhanoğlu mehmet zeki çelik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.