Londra'da Serenay Sarıkaya rüzgarı!

Oyuncu Serenay Sarıkaya, Londra'da gerçekleşen Burberry 2018 İlkbahar-Yaz defilesini ön sırada izledi.

Serenay Sarıkaya Burberry defilesini izlemeye, markanın 2018 koleksiyonundan bir tasarım giyerek gitti. Güzel oyuncu, üzerindeki kıyafeti, podyumda tanıtan modelden daha başarılı taşıdı. Sosyal medyadan fotoğraf paylaşan güzel oyuncu hayranlarından yine tam not aldı.

resim-112905TA

resim-112554WQ

SERENAY SARIKAYA KİMDİR?

Türkiye,de oynadığı dizi ve reklam projeleri gündemden neredeyse hiç düşmeyen Serenay Sarıkaya, uzun süredir Amerika'da yaşadıktan sonra tatil sezonunu Marmaris’te açtı. Fakat Serenay Sarıkaya Kerem Bürsin İstanbul'da bırakıp tatile gitti. Baya bir süredir de Kerem Bürsin'le birlikte olan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, annesi Ümran Sarıkaya ile şu sıralar Marmaris'te tatil yapıyor. Peki Türkiye'nin gündeminden hiç düşmeyen güzel oyuncu model Serenay Sarıkaya kimdir?, Serenay Sarıkaya kaç yaşındadır, Serenay Karakaya aslen nerelidir? işte tüm bu merak edilen soruların yanıtları...

Serenay Sarıkaya Kerem Bürsin bırakıp tatile gitti. Ünlü sanatçı Demet Akalın'ın başlattığı loca modasına Sarıkaya'nın da uyduğu görülürken, Sarıkaya'nın önceki gün bir bu locada annesiyle güneşlenip sohbet ettiği objektiflere takıldı. Baya bir süredir aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Kerem Bürsin ise önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Bir pastaneden çıkarken görüntülenmişti.

Londra'da Serenay Sarıkaya rüzgarı! ile ilgili etiketler defile londrada serenaysarıkaya kerembursin burberry
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.