Lonca 8. dönem başvuruları başladı! Girişimcilere 100 bin TL'ye varan hibe desteği

Lonca Girişimcilik Merkezi'nde yeni döneme girilmesiyle sekizinci kuluçka programı için başvuru alacağını açıkladı. Başvuruları onaylanan kişiler, kuluçka programına kabul edildikten sonra 100 bin TL'ye varan hibe desteğinden yararlanabilecek.

2017 yılında Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından kurulmuş olan Lonca Girişimcilik Merkezi, teknoloji odaklı ve ölçeklenebilir iş fikirlerine sahip girişimcilerin dönüşümlerini sağlamak amacıyla kurulmuştur. Yeni ofisini İstanbul Mecidiyeköy'e taşıyan Lonca, yeni döneme girilmesiyle sekizinci kuluçka programı için başvuru alacağını açıkladı. Lonca sekizinci dönemde startup'lara 100 bin liraya varan hibe desteğinde bulunacağının müjdesini verdi.

Lonca 8. dönem başvuruları başladı

Lonca Girişimcilik Merkezi'ne başvurularınızı yıl boyunca iletebilirsiniz. Sekizinci döneme girilmesiyle yaklaşık 10 yeni girişime destek vereceğini açıklayan Lonca'da sekizinci dönem başvuruları 1 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek.

ADAYLAR PROGRAMA JURİ ÜYELERİ TARAFINDAN BELİRLENECEK

Başvuruları kabul edilen kişiler, programa girmeleri juri üyeleri tarafından belirlenecek. Juri tarafından kuluçka programına kabul edilen kişiler, tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği şekilde tasarlanan yeni ofiste 6 ay kapsamlı bir şekilde çalışmalarını yürütecek. Bu eğitim süresi içerisinde girişimcilere mentorluk, pazarlama desteği, bulut servis hizmeti ve özel API desteği gibi imkanlar sunulacak.

100 BİN TL HİBE DESTEĞİ

6 aylık Kuluçka dönemini başarıyla bitiren girişimciler Lonca Demoday sahnesine çıkabilecekler. Girişimcilerin 100 bin TL'ye varan hibe desteğinden yararlanabilmesi için kuluçka programına kabul edilip gerekli odaklanma ve gelişim göstermeleri gerekmektedir.

Sekizinci döneme girilmesiyle başvuruları alacağını açıklayan Lonca'ya www.loncagirisim.com/basvuru bağlantısına girerek başvurunuzu buradan tamamlayabilirsiniz.

Lonca 8. dönem başvuruları başladı! Girişimcilere 100 bin TL'ye varan hibe desteği ile ilgili etiketler başvuru Lonca kuveyt türk katılım bankası hibe desteği
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.