Lokomotiv Moskova kadrosunda kimler var? Şampiyonlar Ligi D grubu takımları hangileri?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplar, Monaco'da çekilen kuraların ardından belli oldu. Lokomotiv Moskova kadrosunda kimler var? Şampiyonlar Ligi D grubu takımları hangileri? Galatasaray'ın rakibi Lokomotiv Moskova ve D Grubu hakkındaki ayrıntılı bilgiler haberimizde...

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olarak turnuvaya doğrudan katılma hakkı elde eden ve kura çekimine 4. torbadan giren Galatasaray'ın 2018 UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu. Lokomotiv Moskova kadrosunda kimler var? Şampiyonlar Ligi D grubu takımları hangileri? Galatasaray'ın rakibi Lokomotiv Moskova hakkındaki bilgileri ve UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarını bu haberden öğrenebilirsiniz.

Lokomotiv Moskova kadrosunda kimler var? Şampiyonlar Ligi D grubu takımları hangileri?


Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplar, Monaco'da çekilen kuraların ardından belli oldu.

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olarak turnuvaya doğrudan katılma hakkı elde eden ve kura çekimine 4. torbadan giren Galatasaray'ın rakipleri belli oldu.

Galatasaray, D Grubu'nda Lokomotiv Moskova, Porto ve Schalke ile aynı gruba düştü.

İŞTE GRUPLAR

A GRUBU: Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Monaco, Club Brugge
B GRUBU: Barcelona, Tottenham, PSV Eindhoven, Inter
C GRUBU: Paris Saint-Germain, Napoli, Liverpool, Kızılyıldız
D GRUBU: Lokomotiv Moskova, Porto, Schalke, GALATASARAY
E GRUBU: Bayern Münih, Benfica, Ajax, AEK
F GRUBU: Manchester City, Shakhtar Donetsk, Lyon, Hoffenheim
G GRUBU: Real Madrid, Roma, CSKA Moskova, Viktoria Plzen
H GRUBU: Juventus, Manchester United, Valencia, Young Boys

Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları 18-19 Eylül'de başlayıp 11-12 Aralık'ta sona erecek.

Son 3 sezon Real Madrid'in mutlu sona ulaştığı Şampiyonlar Ligi'nin finali, 1 Haziran'da Madrid'deki Metropolitano Stadı'nda oynanacak.

 Lokomotiv Moskova kadrosunda kimler var? Şampiyonlar Ligi D grubu takımları hangileri? - Resim : 2

LOKOMOTİV MOSKOVA
Lokomotiv Moskova, Rusya futbol kulüplerinden birisidir. 1923 yılında demiryolu işçileri tarafından kurulan kulüp maçlarını Moskova'daki 28.800 kişilik Lokomotif Stadı'nda oynamaktadır.

Lokomotiv Moskova tarihinde 3 kere Çempionat Rossii po futbolu şampiyonluğu, 2 kere Sovyetler Birliği Kupası, 7 kere Kubok Rossii, 2 kere de Superkubok Rossii'yi kazanmıştır. Avrupa'da da başarılı maçlar çıkartan ekip 1997/98 ve 1998/99 sezonlarında UEFA Kupa Galipleri Kupası'nda yarı final oynamıştır.

Tarihçe
Sovyet Dönemi (1922 - 1991)
Lokomotiv Moskova Kulübün öncesi Kazanka ( Moskova - Kazan demir yolları ) kulübü 1922 meydana geldi daha sonra Ekim Devriminin Kulübü ( Klub Oktyaborskoy Revolyutsii (KOR)(Клуб Октябрьской Революции (КОР)) ve tekrar Kazanka ( Moskova - Kazan demir yolları) kulüp 1931 - 1935 senelerde oynamıştı. A. V. Savinin kitabında «Futbollü Moskova» başkent şampiyonasının B ve V grubu ile ilgili bilgi verilmektedir, orda ilk olarak demir yollu işçilerin kulübün adı «Krujok Futbolistov Kazanskoy Dorogi» ( Tur: Kazan Demir yolların futbolcülerin çalışma grubu) «Кружок футболистов Казанской дороги» kısaca Kazanka olarak 1922 yıllında geçer.

22 mayıs 1936 Sovyet Şampiyonluğun ilk doğum yıllı olur, ilk maç Dinamo Leningrad ve Lokomotiv Moskova arasında oynandı, ilk gollünü Viktor Lavrov Lokomotiv Moskova'nın oyuncusu kaydetti ama sonuçta maç 3:1 Dinamo Leningrad tarafından kazanıldı. O sezonu Lokomotiv Moskova 5'ci olarak bittirirken o sezonda da ilk kupasını kazanır o kupada ilk Sovyetler birliğin kupası son maçı Dinamo Tbilisi karşısında 20.000 kişilik seyirci karşısında oynandı.

Lokomotiv Moskova kadrosunda kimler var? Şampiyonlar Ligi D grubu takımları hangileri? - Resim : 3

Takım kadrosu
1 Rusya KL Guilherme Marinato
4 Portekiz OS Manuel Fernandes
5 Sırbistan DF Nemanja Pejčinović
7 Brezilya FV Maicon
11 Rusya OS Alan Kasaev
14 Hırvatistan DF Vedran Ćorluka
15 Rusya DF Arseny Logashov
17 Ukrayna OS Taras Mykhalyk
18 Rusya OS Aleksandr Kolomeytsev
19 Rusya OS Aleksandr Samedov
20 Rusya OS Vladislav Ignatyev
23 Rusya OS Dmitri Tarasov
27 Rusya OS İgor Denisov (Kaptan)
29 Özbekistan DF Vitaliy Denisov
32 Sırbistan FV Petar Škuletić
36 Rusya OS Dmitri Barinov
41 Rusya KL Miroslav Lobantsev
45 Nijerya FV Ezekiel Henty
49 Rusya DF Roman Shishkin
55 Rusya DF Renat Yanbayev
59 Rusya OS Aleksei Miranchuk
81 Rusya KL Ilya Abayev
88 Kongo Cumhuriyeti OS Delvin N'Dinga

 

 

 

Lokomotiv Moskova kadrosunda kimler var? Şampiyonlar Ligi D grubu takımları hangileri? ile ilgili etiketler Lokomotiv Moskova kadrosunda kimler var d grubu takımları galatasarayın rakibi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.