Liverpool'da Jürgen Klopp dönemi sona eriyor! Sezon sonunda ayrılacağını açıkladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da teknik direktör Jürgen Klopp, sezon sonunda görevinden ayrılacağını açıkladı. Jürgen Klopp, 1 sezon dinlenip takım çalıştırmayacağını belirtti.

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp İngiliz ekibindeki görevinden ayrılacağını açıkladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Klopp'un sezon sonunda takımdan ayrılacağı belirtildi.

Klopp, 2015-16 sezonundan bu yana Liverpool'u çalıştırıyordu.

"ENERJİM TÜKENİYOR"

Liverpool'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Jürgen Klopp şunları söyledi, "Bunu duyduğunuzda birçok insan için şaşırtıcı olacağını biliyorum ancak açıkçası açıklayabilirim ya da açıklamayaca çalışacağım. Bu kulüple ilgili her şeyi seviyorum. Şehri, taraftarları, takımı ve kadroyu seviyorum. Ama almam gereken kararın bu olduğunu biliyorum. Enerjim tükeniyor. Şu anda bir sorunum yok ancak bunu duyurmam gerektiğini uzun zamandır biliyordum. Şu anda kesinlikle iyiyim." dedi.

LIVERPOOL'DA 7 KUPA KAZANDI

Daha önce ülkesinde Mainz 05 ve Borussia Dortmund'da görev yapan 56 yaşındaki Klopp, 2015'te Liverpool'un başına geçmişti. Tecrübeli çalıştırıcı, "Kırmızılar" ile birer kez Premier Lig, Federasyon Kupası, Lig Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, FIFA Kulüpler Dünya Kupası ve Community Shield zaferleri yaşadı.

Liverpool'un 30 yıllık şampiyonluk hasretini 2019-2020 sezonunda sonlandıran Klopp'un, 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Bu sezon 21 haftası geride kalan Premier Lig'de Klopp yönetiminde 48 puan toplayan Liverpool, zirvede yer alıyor.

Liverpool'da Jürgen Klopp dönemi sona eriyor! Sezon sonunda ayrılacağını açıkladı ile ilgili etiketler Jürgen Klopp Liverpool
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.