Liverpool, evinde West Bromwich engeline takıldı

Premier Lig'de lider Liverpool, sahasında West Bromwich Albion ile 1-1 berabere kaldı. Puanını 32'ye yükselten Liverpool liderliğini sürdürürken, 8 puanlı West Bromwich Albion 19. sırada kaldı.

Premier League'in 15. haftasında West Bromwich Albion'u ağırlayan Liverpool, 82'de yediği golü çıkaramadı ve 2 puan kaybetti: 1-1. 

Haftaya lider olarak giren "Kırmızılar", 12'de Sadio Mane'nin golüyle 1-0 öne geçti. Ligin 19. sırasında bulunan ve teknik direktörlüğe geçen hafta tecrübeli isim Sam Allerdyce'ı getiren Birmingham ekibinin fark yiyeceğini düşünenler yanıldı.

Maç boyunca birçok fırsatı cömertçe harcayan Jürgen Klopp'un takımı, 82'de Nijeryalı savunma oyuncusu Adesewo Ajayi'nin golüne engel olamadı. 

Liverpool bu puan kaybıyla puanını 32 yaptı ve liderliğini korudu. Allerdyce yönetimindeki ilk maçında Birmingham derbisini Aston Villa'ya kaybeden WBA ise 2. maçında 8 puana yükseldi.

 

Liverpool, evinde West Bromwich engeline takıldı ile ilgili etiketler Liverpool premier league west bromwich albion
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.