Liverpool, takımdaki koronavirüs artışı sebebiyle AXA Training Centre'i geçici olarak kapattı

İngiltere'de koronavirüs vakalarındaki artış nedeniyle her gün yeni bir olumsuz haber gelmeye devam ediyor... Premier League'de şampiyonluk mücadelesi veren Liverpool, takımdaki hızlı vaka artışı nedeniyle çareyi AXA Training Centre isim antrenman tesisinin geçici olarak kapatmakta buldu. Arsenal-Liverpool Lig Kupası maçı da ertelendi.

Premier League devi Liverpool, artan koronavirüs vakaları nedeniyle antrenman tesislerini kapattı. Kulüpten yapılan açıklamada, A takımın çalıştığı tesislerin en az 48 saatliğine kapatıldığı kaydedildi.

Premier League'de hafta sonu Chelsea karşısında Alisson Becker, Roberto Firmino ve Joel Matip'ten yoksun kadrosuyla mücadele eden Liverpool'da teknik direktör Jurgen Klopp da kulübedeki yerini alamamıştı.

Alman teknik adam Klopp'un ardından yardımcısı Pep Lijnders'in testi de pozitif çıktı.

ARSENAL-LİVERPOOL MAÇI ERTELENMEDİ 

Liverpool, Lig Kupası yarı finalinde yarın Arsenal ile oynayacakları maçın ertelenmesi için başvuruda bulundu. Londra ekibinden yapılan açıklamada maçın ertelendiği belirtildi. Premier Lig'de daha önce Manchester United da artan vakalar nedeniyle tesisleri kapatma yoluna gitmişti.

Liverpool, takımdaki koronavirüs artışı sebebiyle AXA Training Centre'i geçici olarak kapattı ile ilgili etiketler Liverpool Jürgen Klopp Arsenal premier league Pep Lijnders
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.