Liverpool - Real Madrid maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı devam ediyor. İspanyol devi Real Madrid, ilk maçta 3-1 mağlup ettiği Liverpool'la rövanş maçına çıkıyor. Alfredo di Stefano'da Vinicius Junior (2) ve Marco Asensio'nun golleriyle 3-1 kazanan Real Madrid, yarı final için avantajı kapmıştı. İspanya'nın Marca gazetesi bugün harika bir kapakla çıktı...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı devam ediyor. İspanyol devi Real Madrid, ilk maçta 3-1 mağlup ettiği Liverpool'la rövanş maçına çıkıyor. Alfredo di Stefano'da Vinicius Junior (2) ve Marco Asensio'nun golleriyle 3-1 kazanan Real Madrid, yarı final için avantajı kapmıştı.

Sakatlıklarla boğuşan ve Premier League'de kabus gibi bir sezon geçiren Liverpool, Devler Ligi'nde gruptan lider çıkıp son 16'da RB Leipzig'i zorlanmadan geçmişti. Anfield Road'da tarih yazmak isteyen "Kırmızılar"a 2-0'lık galibiyet gerekiyor. Zorlu mücadelede 3-1'lik Liverpool galibiyeti maçı uzatırken, ev sahibinin 2-0 dışındaki tüm 2 farklı galibiyetleri Real Madrid'e yarayacak.

Gol yememesi gereken Jürgen Klopp'un takımdan milli stoper Ozan Kabak ilk 11'de görev yapacak. İlk maçtaki performansıyla eleştirilen 19 yaşındaki futbolcuya bu kez çok iş düşecek. 

Liverpool'un uzun zamanlı sakatlarının dışında eksik bulunuyor. Zinedine Zidane'ın takımında ise kaptan Sergio Ramos ve 100 milyon euroluk stoper Raphael Varane sakat.

LİVERPOOL - REAL MADRİD MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Hollandalı hakem Björn Kuipers'in yöneteceği maç TSİ 22.00'da başlayacak ve beIN Sports HD 1'den naklen yayınlanacak.

Liverpool - Real Madrid maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

İspanya'da Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Marca gazetesi maç günü çok özel bir kapakla çıktı. 1960'larda Liverpool şehrinde kurulan ve tüm dünyayı kasıp kavuran The Beatles grubunun ikonik "Abbey Road" (Abbey Yolu) albüm kapağına göndermede bulunan İspanyol gazetesi, "Yarı final Yolu" başlığı attı. 

Hazırlanan görselde The Beatle üyelerinin yerine Real Madridli futbolcular kullanıldı.

Liverpool - Real Madrid maçı saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Liverpool Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi the beatles
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.