Liverpool, Porto'nun Kolombiyalı golcüsü Luis Diaz için 45 milyon euro ödedi

Liverpool'da Salah, Mane, Firmino, Jota dörtlüsüne Luis Diaz da katıldı... Premier League devi, Porto'nun Kolombiyalı golcüsünü 45 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattı. 25 yaşındaki santrfor, 2019 yazında Kolombiya'nın Junior FC takımında 7 milyon euroya transfer olduğu Porto'da bu sezon Portekiz Ligi'nde 18 maçta 14 gol, 5 asistle oynadı.

Premier League devi Liverpool, Porto'nun Kolombiyalı golcüsü Luis Diaz'ı 45 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattı.

25 yaşındaki oyuncu bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra 5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Diaz'ın Salı akşamı Arjantin'in Cordoba şehrinde bir Dünya Kupası eleme maçında Arjantin'e karşı Kolombiya Milli Takımı formasını giydikten sonra Merseyside'a geleceği duyuruldu.

Luis Diaz, 125 maça çıktığı ve 41 gol attığı Porto ile iki buçuk sezonun ardından Liverpool'a transfer oldu. Jürgen Klopp'un bu sezon 2. transferi olan Kolombiyalı golcü, 23 numaralı formayı giyecek. Alman menajer bu yaz da RB Leipzig'in Senegalli stoperi Ibrahima Konate için 40 milyon euro ödemişti.

Luis Diaz, 2019 yazında Kolombiya'nın Junior FC takımında 7 milyon euroya transfer olduğu Porto'da bu sezon Portekiz Ligi'nde 18 maçta 14 gol, 5 asistle oynadı. Devler Ligi'nde de 6 maça çıkan Diaz, 2 kez gol sevinci yaşadı.

Diaz bugüne kadar Kolombiya formasıyla 31 kez forma giydi ve ülkesi için 7 gol kaydetti.

Liverpool, Porto'nun Kolombiyalı golcüsü Luis Diaz için 45 milyon euro ödedi ile ilgili etiketler Liverpool Porto premier league Luis Diaz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.