UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta maçları... Liverpool'dan Milan karşısında müthiş geri dönüş

Devler Ligi'nde ilk hafta maçları tamamlandı. Liverpool deplasmanında ilk golü kalesinde gören İtalyan devi, kalecisinin bir penaltı kurtardığı maçta soyunma odasına önde girmeyi başardı. Ancak Liverpool 2. yarıda 3-2 öne geçmeyi başardı. Real Madrid ise İnter deplasmanında 3 puanı 89'da attığı golle hanesine yazdırdı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta maçları tamamlandı. Gecenin maçı Anfield'da oynandı. Evinde Milan'ı ağırlayan Liverpool, 1-0 öne geçtiği maçta soyunma odasına 1-2 geride girdi. Ancak Salah ve arkadaşları karşılık vermeyi bildi.

Premier League devi Fiyako Tomori'nin 9'da kendi kalesine attığı golle öne geçti. Mısırlı yıldız Mohamed Salah 14'te penaltı kaçırdı. Milan'ın yeni kalecisi Maignan, penaltıda Salah'a geçit vermedi.

Hırvat golcüsü Ante Rebic'le 42'de beraberlik golünü bulan Milan, 44'te de Real Madrid'den transferi Brahim Diaz'la 1-2 öne geçti. Stefano Pioli'nin takımı gecenin sürprizine imza atmak istiyordu ancak Liverpool 2. yarıya arka arkaya gollerle başladı. 48'de Mohamed Salah skoru eşitledi, 69'da kaptan Jordan Henderson Liverpool'u yeniden öne geçirdi: 3-2. 

B Grubu'nun diğer maçında La Liga şampiyonu Atletico Madrid ile Porto karşı karşıya geldi. Wanda Metropolitano'da ilk yarıda gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda iki takımın da birer golü VAR'dan döndü ve 0-0'lık eşitlik bozulmadı.

AJAX'TAN NEFİS BAŞLANGIÇ

Beşiktaş'ın grubunda Ajax fırtınası esiyor... Hollanda şampiyonu, Sporting Lizbon'a konuk olduğu maçın ilk yarısın 1-3 önde tamamladı. 2 ve 9'da Sebatien Haller'le goller bulan Ajax, 33'te Paulinho'nun golüne engel olamadı ama 39'da Berghuis'le farkı yeniden 2'ye çıkardı.

Portekiz ekibi 2. yarının başında bir gol buldu ancak VAR'a takıldı. Ardından Haller'le 51'de 4. golü buldu. Geçen sezon devre arasında West Ham United'dan transfer edilen Fildişi Sahilli golcü 63'te kendisinin 4'üncü, takımının 5. golünü attı: 1-5

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta maçları... Liverpool'dan Milan karşısında müthiş geri dönüş

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta maçları... Liverpool'dan Milan karşısında müthiş geri dönüş ile ilgili etiketler Milan Liverpool Ajax UEFA Şampiyonlar Ligi Sebastien Haller
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.